LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fab Freddies svar efter Christer Lindarws sågning: "Väldigt tråkigt"

13 mar, 2018 
Lina Arvidsson
Dragshow-artisten Christer Lindarw sågar Fredrik "Fab Freddie" Svenssons insats i "Melodifestivalen". Nu svarar Fab Freddie på den skarpa kritiken.
Annons

Melodifestivalen har i år letts av David Lindgren, 35, med sidekicken Fredrik “Fab Freddie” Svensson, 27. Åsikterna om programledarduon har varit många.

Kakan Hermansson, 36, har på sitt Instagramkonto lagt upp en hyllning av den glittrige Fab Freddie. I kommentarsfältet syns många som håller med Kakan – men inte alla.

Artisten och designern Christer Lindarw, 65, sågar Fab Freddies insats.

Ka-ta-strof“, skriver Lindarw i en kommentar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Flera av Kakan Hermanssons följare frågar då honom vad han menar och dragshowstjärnan utvecklar.

Anser att glitter och paljetter bara blir häftigt om man gör någonting snyggt av det. Här blir det tyvärr motsatt effekt. Dessutom är talang, timing, utstrålning och ett bra manus rätt bra att ha“, skriver Christer Lindarw.

Fab Freddie själv är besviken över Christer Lindarws kommentar.

– Väldigt tråkigt att Christer, som den paljettmästare han är, inte kunde se att mitt glitter i Mello stod för att alla människor ska våga vara sig själva fullt ut. Samma kamp som jag tror han fört under stora delar av sitt liv, säger Fab Freddie till Expressen.

Han fortsätter:

– Därför känns det jättetrist att han nu väljer att kalla min insats för en katastrof. Sådana kommentarer blir ju ofta startskotten för en störtflod av näthat. Vad hände med den kärleken han en gång så gärna ville förmedla? säger Fab Freddie.

FOTO: IBL

Annons