ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

F1-stjärnan Daniel Riccardo avslöjar kärleken – efter omtalade bilden

16 maj, 2023 
Gustav Motte
F1-stjärnan Daniel Riccardo avslöjar kärleken – efter omtalade bilden
Rykten har gått vilda.
Under en längre tid har det spekulerats i om F1-profilen Daniel Ricciardo har ihop det med modellen och skådespelaren Heidi Berger.
Nu avslöjar superparet sanningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vilda polisjakten fångas på film – bilen gör volter i luftenBrand logo
Vilda polisjakten fångas på film – bilen gör volter i luften

Under en längre tid har det spekulerats kring Formel 1-profilen och superstjärnan Daniel Ricciardos, 33, kärleksliv. Först 2022 bekräftade den 33-åriga F1-stjärnan att han var kär, skriver danska Se och hör.

Vem den lyckliga var då inte bekräftad. F1-stjärnan var sparsam med alla detaljer och berättade inget för presskåren om privatlivet.

Det ryktades däremot att det kunde vara modellen – och skådespelaren – Heidi Berger, 24. 2018 var hon med i filmen Chasing Minds. 24-åringen är dotter till den portugisiska modellen Ana Corvo och den tiofaldiga vinnaren av Grand Prix, Gerhard Berger. Pappans F1-stall var både legendariska Ferrari och McLaren.

Annons

Nu avslöjas sanningen – efter bröllopsbilden

När Daniel Ricciardos och Heidi Berger dök upp ihop i början av maj, under Miami Grand Prix, blev det återigen rubriker kring det påstådda superparet.

Tidigare i år hade de båda varit på den australiensiske snowboardåkaren Scotty James bröllop. Nu delades en bild från bröllopet – där sanningen om paret avslöjas.

På bilden kan man se paret romantiskt stå och hålla om varandra på dansgolvet.

Daniel Ricciardo är numera reservförare för Red Bull, efter ett par tuffa säsonger med McLaren.

Foto: INSTAGRAM

Annons