Exets markering mot Lena Philipsson

Lena Philipsson

Lena Philipsson har förutom sitt artisteri många gånger omskrivits för sina äktenskap.
Nu visar sångerskan upp en gåva som hon fått från en av sina gamla pojkvänner.
"Har ni sett vilket fantastiskt halsband?".

Lena Philipsson, 53, har minst sagt blivit uppmärksammad för sina relationer med prominenta mediamän. Men nu är det länge sen man såg hitmakerskan med en man vid sin sida.

På 90-talet var hon dock ena halvan i årtiondets hetaste par. Lena Philipsson och Måns Herngren hann både gifta sig och få barnen Saga Herngren, 22, och Noa Månfare Herngren, 27, innan de gick skilda vägar 2001. Nästan tio år senare blev Lenas äktenskap nationella nyheter igen då hon gifte sig med Odd Molly-grundaren Per Holknekt.

Relationen avslutades dock i all hast 2012 efter att Per Holknekt under en längre tid haft en otrohetsaffär. I ett känslosamt inlägg på Facebook berättade då Lena om känslorna efter separationen för sina följare:

“Mitt liv är totalt omkullkastat. Otroheten kom som en chock. Ännu värre blev det att förstå att det började för länge sen. Skvallret hann ifatt till slut, och katastrofen var ett faktum. Jag kan inte fatta det ännu. Jag känner mig så löjlig som gick omkring och trodde att vi hade varandra”. 

Får stöd från sina ex

Senare har Lena Philipsson flera gånger uttalat sig om det fina stöd som ex-maken Måns gav henne efter uppbrottet från Per.

Jag har dock en ex-man som finns här för mig. Pålitlig, snäll, omtänksam och renhårig, har hon sagt om Måns som än idag är en nära vän till artisten.

Men Måns är inte det enda exet som Lena har att stötta sig mot. I ett inlägg på Facebook berättar Lena om den fina present som hennes första pojkvän, alltså den hon hade då hon var mellan 7 och år gammal, har gett henne:

“Har ni sett vilket fint halsband jag fått? Snyggt va?! Han har arbetat med guld hela sitt liv och är väldigt duktig”, skriver hon till en bild på sig själv bärandes ett halsband med texten “Maria Magdalena”.

Och hennes följare verkar verkligen tycka att halsbandet belyser artistens fina sidor.

“Jättesnyggt de var det passar ju dej som handen i handsken”, skriver en medan en annan skriver:

“Snyggt passar en sån läcker böna som du Lena”.

Låten förklarar relationen till nya fruarna

Texten Maria Magdalena syftar till en av artistens egna låtar med samma titel. I låten sjunger hon om sitt eget liv och relationen till sina ex – och deras nya fruar.

”Under dagarna jag strosar runt på gatan och möter fruarna som vänder fort som satan”, lyder bland annat en av textraderna.

I programmet Hellenius hörna har Lena tidigare förklarat betydelsen av låten.

– Låten handlar faktiskt om mig själv, det gör den ju. Den här kontrasten mellan bilden av mig, drömmen om mig, och den privata Lena. Det kan innefatta både fruar och deras män, hur de beter sig mot mig, sa hon då.