TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ex on the beach-profilen Sara Bolay har fått barn

01 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Sara Bolay
Realitystjärnan Sara Bolay berättade tidigare i somras att hon skulle bli mamma för första gången.
Nu visar hon upp den stora bebislyckan!
Annons
Elin "Woodie" Skog om Celebrity ex on the beach – Peak of LoveBrand logo
Elin "Woodie" Skog om Celebrity ex on the beach – Peak of Love

Realitystärnan Sara Bolay, 30, slog igenom när hon 2015 medverkade i Ex on the beach. Det var tidigare i somras som Sara avslöjade att hon ska bli mamma för första gången.

Gravidavslöjandet blev något av en chock för många av realitystjärnans följare då hon inte nämnt att hon är i ett förhållande. Och när Hänt ställer frågan svarar hon kryptiskt.

Realitystjärnans svar om barnets pappa

”Jag har valt att bara gå ut med att jag är gravid än så länge för jag är offentlig och bara de känns stort att dela med mig av då jag inte kan dölja magen längre.”

Sara berättade även att det varit tufft att dölja graviditeten när hon haft några jobbiga månader, men att hon äntligen delat med sig och att måendet vänt till det bättre.

”Just nu mår jag bra efter gått förbi de jobbigaste månaderna som precis varit i början för mig. Det har varit jobbigt att dölja allt via sociala medier hur jag mått varje dag eftersom sociala medier är mitt jobb bland annat och jag inte kunnat/viljat dela med mig utan hållit de så länge de gått tills de nu inte går längre för min mage. Men är så oerhört glad för all kärlek och fin respons jag fått som gör mig helt varm om hjärtat”, skrev Sara till Hänt.

Sara Bolay visar upp bebislyckan

Och nu är väntan äntligen över! I söndags föddes Saras lilla bebis och på sin Instagram visar hon upp dottern som ligger i hennes famn.

Än har Sara inte avslöjat vad dottern ska få för namn. I kommentarsfältet strömmar det in gratulationer till den nyblivna mamma.

Stort grattis till den lilla familjen!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, INSTAGRAM

Annons