Sara Bolay är gravid – kryptiska orden om pappan

Sara Bolay
Breaking

Realitydrottningen Sara Bolay är gravid.
Nu berättar hon glatt för Hänt om nyheten.
1:14

Efter reklamen: Elin "Woodie" Skog om hur det är att dejta i TV

(1:14)

Slå på ljud

Tv-profilen Sara Bolay är ett välkänt namn för alla som älskar svensk reality-tv. Hon har varit med i flera säsonger och skapat minst sagt bra tv med sina ofiltrerande uttalande och färgstarka personlighet.

Mest känd är hon förmodligen för sin medverkan i Ex on the beach och sina omtalade relationer med Haidar Juma och Alex D'Rosso. Men just nu har Sara ingen partner – vad hennes följare vet. Hon har den senaste tiden bott i Dubai och har åtminstone inte postat någon bild på en partner eller visat att hon skulle vara i ett förhållande. Men nu släpper hon bomben: hon är gravid och väntar sitt första barn.

Exklusivt
Bondeparets nya barnbesked – månader efter förlossningen

Sara Bolays svar på frågan om vem pappan är till barnet


På Instagram har Sara nu postat en bild på ultraljudet och till inlägget har hon gjort en emoji med en nykläckt kyckling. I kommentarsfältet strömmar det in grattishälsningar från glada och några chockade följare – då de inte kunnat ana någonting.

När Hänt når Sara och frågar hur hon mår samt om det finns en pappa eller partner i bilden, eller om hon gör detta på egen hand, svarar hon:

”Jag har valt att bara gå ut med att jag är gravid än så länge för jag är offentlig och bara de känns stort att dela med mig av då jag inte kan dölja magen längre.”

På frågan hur hon mår svarar hon:

”Just nu mår jag bra efter gått förbi de jobbigaste månaderna som precis varit i början för mig. Det har varit jobbigt att dölja allt via sociala medier hur jag mått varje dag eftersom sociala medier är mitt jobb bland annat och jag inte kunnat/viljat dela med mig utan hållit de så länge de gått tills de nu inte går längre för min mage.

Men är så oerhört glad för all kärlek och fin respons jag fått som gör mig helt varm om hjärtat”.

FOTO: YOUTUBE/INSTAGRAM

Sanningen om uppbrottet mellan Haidar Juma och Sara Bolay: ”Vägrade ändra på sig”

Se klippet här!

SENASTE NYTT!