LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Eva Röse kan tänka sig ett femte barn: ”Försökt i många år”

21 sep, 2017 
När skådisstjärnan Eva Röse gästar podcasten ”Framgångspodden” pratar hon inte bara om framgångar. Hon berättar också hur hon ser på ett – eventuellt – femte barn.
Annons

Den svenska superskådisen Eva Röse, 43, har fyra söner tillsammans med maken Jacob Felländer, 43, som alla har ett förnamn som börjar på bokstaven F. Fyndigt va? Grabbskaran består av Florian, Flynn, Floyd och Franke. Och kanske ännu mer slumpartat(?) är att barnen råkar heta sin pappas efternamn, som ju också börjar på F.

– Det är dumt, men det blev så. Det kommer inte från något egentligen. Barnets pappa skulle ta första namnet, och jag skulle ta andra, berättar hon i podcasten ”Framgångspodden” med Alexander Pärleros.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När hon gästar ”Framgångspodden” pratar hon inte bara om sin framgångsrika karriär – även barn och familjefrågor kommer också på tal. När Alexander frågar om det blir ett femte barn har hon inget klart svar.

– Det kan man ju inte veta. Om man ligger med varandra så kan det ju komma barn, om man inte skyddar sig. Men vi får se, svarar Eva, och fortsätter:

– Jag har varit väldigt ödmjuk till att det kanske inte ens går. Man kan ju önska sig och drömma, men man kan aldrig veta om man kan få barn eller inte. Det kan ju ha varit så att man har försökt i många år, men så har det inte gått. Sen plötsligt får man barn och då tar man ju tacksamt emot dem som kommer.

Foto: IBL

Annons