Eva Röse är gravid för fjärde gången

Eva Röse gick inte obemärkt förbi med sin växande mage på den röda mattan när Polarpriset skulle delas ut på Konserthuset i Stockholm.

Eva Röse är gravid igen. På Polarpriset visade den 42-åriga skådespelerskan upp sin växande mage i en figurnära vit klänning. Pappa till barnet är maken och fotografen Jacob Felländer, 42, som hon också har sönerna Floyd, 9, Flynn, 7, och Florian, 4, med. Eva och Jacob träffades 2005 och förlovade sig i New York året därpå innan det blev bröllop. Men att de skulle bli de två var allt annat än självklart.

– Det sa i alla fall inte klick vid första ögonkastet som för kungen. Det tog tid, har Eva sagt till lokaltidningen Mitt i Södermalm.

Eva Röse med vän på röda mattan.

Men sedan klickade det ordentligt och paret har hållit ihop sedan dess. Men Eva har erkänt att småbarnsåren med de två första åren till viss del var pest och pina.

– Med Floyd var det kolik, slit och sömnbrist. Med Flynn blev jag sjukskriven från sjunde månaden. I intyget stod att jag var oförmögen att ta hand om mitt eget barn. Fick inte lyfta någonting. En riktigt pissig graviditet. Så kom världens skönaste lirare. Lugn och han sov oavbrutet. Sedan fick jag mjölkstockning från helvetet och blev jättesjuk, sa Eva till Mama för några år sedan.

Eva Röse och Jacob Felländer träffades 2005.

Men de red igenom stormen och kärleken håller som tur är fortfarande i sig.

– Det är bara att tacka Gud. Jag har fått världens coolaste snubbe, han är så jävla bra, så intressant. Det är han som lär mig grejer om att vårda relationen och sånt. Det är han som är proffset.

Foto: IBL, Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN