Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ett år efter drömbröllopet – Nikki Aminis kärleksavslöjande

01 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Nikki Amini och maken Niklas Twetman firar snart ett år som gifta. För Hänt avslöjar Nikki hur första året som gift har varit.
Annons

Förra året gifte sig Idol-jurymedlemmen Nikki Amini, 33, med sin kärlek Niklas Twetman, 33. De träffades när de båda två jobbade på samma musikbolag, och förra året friade han äntligen. De bodde då tillsammans i London, men bröllopet ägde rum på  Södertuna Slott i Sverige förra året. Snart firar alltså paret ett år som gifta.

– Vi firar ju bröllopsjubileum snart, den 3 juni. Så då ska vi åka på kärlekssemester till London, berättar Nikki.

Hon har varit en av de tävlande i årets säsong av Let’s dance där hon slutade på en tionde plats. På fredag är det dags för final och också den stora finalfesten. Men så mycket firande blir det inte för Nikkis del, planet lyfter nämligen tidigt på lördag morgon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kommer att vara med en liten sväng men det blir inte sent, säger hon och skrattar.

Nikki och Niklas kommer att spendera en vecka ihop i deras gamla hemstad London.

Annons

– Vi ska njuta av varandra, shoppa, jobba lite och träffa gamla kompisar, berättar hon.

Numera bor de ihop i Stockholm på stadsdelen Östermalm. Första året som gifta har varit fantastiskt och paret är lyckligare än någonsin säger hon.

– Vi har alltid varit lika kära känns det som och aldrig tappat det. så vi är väldigt lyckliga och har det så himla bra ihop, säger en strålande glad Nikki.

Nikki har länge jobbat inom musikindustrin med pr och marknadsföring. Hon har jobbat med stjärnor som Justin Bieber, Taylor Swift och Rihanna. 2016 blev hon känd för hela svenska folket när hon blev en av jurymedlemmarna i Idol. Även i år sitt hon med i juryn tillsammans med Alexander Kronlund, 46, Anders Bagge, 50, och Kishti Tomita, 54.

Foto: TV4, IBL

Annons