LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nikki Aminis chock efter TV4:s hemliga besked om Let’s dance-partnern

23 mar, 2018 
I vår ser vi Nikki Amini tävla i Let's dance på TV4 tillsammans med dansaren Tobias Karlsson, och bara veckor innan premiären av programmet fick hon veta en chockerande grej om sin danspartner.
Annons

Vi känner igen henne som en av jurymedlemmarna i TV4:s tv-succé Idol, och i vår kommer vi att återigen få se Nikki Amini , 33, i tv-rutan. Även den här gången är det för TV4:s räkning, men nu är det hennes tur att dömas av en jury. Hon är alltså en av de tävlande i årets säsong av Let’s dance. Hon dansar ihop med dansaren Tobias Karlsson, 40, som flera gånger medverkat i programmet. Men däremot var det ett tag sedan sist, han har pausat från programmet och gjort annat i fem år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nikki hade inte en aning om att Tobias pausat från programmet i fem år och blir aningen chockad när programledaren David Hellenius, 44, avslöjar det för henne under presskonferensen inför programmet.

– Det var det ingen som sa när de berättade att jag skulle dansa med Tobias Karlsson, säger Nikki till Hänt.

– Jag vet inte… är du lika populär fortfarande eller?, frågar hon honom skämtsamt.

Men att han pausat från Let’s dance betyder inte att han pausat från dansen.

– Dansa kan jag fortfarande, jag har ju hållit den vid liv, försäkrar han henne och det har han redan lyckats bevisa för henne:

– Han är jätteduktig. Jag är i trygga händer, säger Nikki.

Här är alla deltagare i Let’s dance 2018:

Foto: IBL

Annons