TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Esmeralda Gyllensvärds relationsbesked efter Farmen

02 feb, 2020 
Esmeralda Gyllensvärd i Farmen 2020
Esmeralda Gyllensvärd är en av deltagarna i Farmen 2020.
Nu avslöjar TV4-profilen att hon inte längre är singel.
Annons
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen

Årets säsong av Farmen är i full gång på TV4 och deltagarna har nu börjat lära känna varandra på djupet. Eftersom de bor så tätt inpå varandra har det tidigare hänt att kärlekskänslor uppstått under inspelningarna och trots att tittarna ännu inte fått ta del av en romans i Farmen har rykten om att det skulle vara mer än vänskap mellan Esmeralda Gyllensvärd, 28, och Peter Bysell, 42, cirkulerat sedan den första veckan.

– Jag tror att Esme gillar han kanske lite. Det tror jag. Han har ett bra utseende, liksom. Och han är väldigt snäll och omtänksam. Han är grym, är han, sa Mergim Quoqay, 26, efter att Esmeralda och Peter båda sovit i gårdens lada ett par nätter.

Oväntade orden om Peter Bysell

Under en en frågestund på Instagram berättade Esmeralda förra veckan vilka deltagare hon hade velat ta med sig till Farmen 2021.

– Peter är ju oemotståndlig. Han har ju sånt glatt humör. Han är ju så glad så man liksom får slänga in en citron i truten på honom någon ibland. Det finns liksom inga bekymmer. Men det är ju väldigt skönt, sa hon.

Annons

I samma frågestund avslöjade Esmeralda dock att on inte fick några kärlekskänslor för någon under inspelningen av Farmen.

– Jag hade ingen romans eller något sånt med nån annan deltagare.

Esmeraldas nya romansbesked

Esmeralda Gyllensvärd har nu haft ännu en frågestund på Instagram. Denna inleds med att hon berättar vilken den vanligaste frågan hon får är.

– En av de vanligaste frågorna är ”vilken är den vanligaste frågan?”. Det är väl den och sen är det det här eviga tjatandet med singelbiten, säger hon.

– Nej, inte singel. Då fick vi två flugor i en smäll, säger Esmeralda Gyllensvärd.

FOTO: TV4, Instagram

Annons