TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Esmeralda Gyllensvärd visar upp pojkvännen Bosse Engqvist

21 jun, 2020 
Esmeralda Gyllensvärd
Efter sin medverkan i Farmen 2020 avslöjade Esmeralda Gyllensvärd att hon är i ett förhållande.
Nu visar hon för första gången upp pojkvännen Bosse Engqvist.
Annons
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen

I Farmen 2020 fick tittarna lära känna bland andra Esmeralda Gyllensvärd, 28. I programmet var Esmeralda inte rädd för att säga ifrån och fick därför både vänner och fiender.

Ett par veckor in i säsongen tvingades Esmeralda lämna Farmen efter att produktionen upptäckt ett fusk. Hon blev påkommen med ett exemplar av Bondepraktikan bland sina tillhörigheter, vilket strider mot reglerna. Tillsammans med Linnéa Åkesson, 28, blev hon därmed diskvalificerad.

– Jag jobbar som ordningsvakt och att begå regelbrott är liksom inte min grej. Det är surt att bli diskad, sa Esmeralda Gyllensvärd innan hon hastigt försvann från programmet.

Esmeralda Gyllensvärd om relationen

Efter sin medverkan i Farmen 2020 har Esmeralda flitigt uppdaterat sitt Instagram-konto. Något många TV4-tittare har frågat henne om är kärlekslivet och ifall hon hade en flirt i realitysåpan.

– Jag hade ingen romans eller något sånt med nån annan deltagare, har Esmeralda tidigare berättat under en frågestund på Instagram.

Annons

I samma frågestund avslöjade Esmeralda att hon inte är singel. Vem personen i fråga var lämnade hon dock osagt.

– Nej, inte singel, sa Esmeralda kryptiskt i februari.

Visar upp pojkvännen Bosse Engqvist

Det har nu gått ett par månader sedan Farmen slutade sändas på TV4 och Esmeralda Gyllensvärds liv har återgått till det normala. Kärleksrelationen, som hon kryptiskt berättade om i vintras, verkar ha rullat på och nu avslöjar Esmeralda vem hennes pojkvän är.

”Midsommar 2020, en dag jag sent ska glömma. Fantastiskt sällskap på en fantastisk plats. Tack alla för en underbar dag extra tack till vår fotograf som förevigade dagen”, skriver hon intill en bild på sig själv och Bosse Engqvist, 28.

Bosse och Esmeralda är skrivna på samma adress i Växjö och har alltså blivit sambor.

I kommentarsfältet är följarna glada över att äntligen få ett ansikte på den mystiske pojkvännen.

”…och så fick hon då sin prins till slut, och så levde de lyckliga i alla sina dagar!”, hälsar en person i en kommentar.

FOTO: TV4, Instagram

Annons