Esmeralda Gyllensvärd om Peter Bysell efter Farmen

Esmeralda och Peter i Farmen

Romansrykten om Farmen-deltagarna Esmeralda Gyllensvärd och Peter Bysell har sprakat.
Nu berättar Esmeralda om sina känslor för deltagaren.
– Han är oemotståndlig, säger hon om Peter.

Farmen är programmet där deltagarna ska testa på att leva som bönder gjorde under 1800-talet. Under inspelningsperioden umgås alla intensivt med varandra, vilket gör det möjligt för gnistor att uppstå. Hänt har tidigare skrivit om romansryktet mellan deltagarna Esmeralda Gyllensvärd, 28, och Peter Bysell, 42, som har funnits sedan början av säsongen.

Det är när det kommer fram att Esmeralda och Peter sovit tillsammans i gårdens lada som deltagaren Mergim Quoqay, 26, funderar om det kan vara något på gång mellan dem.

– På grund av att de sov två nätter i ladan så tror folk att något kan ha hänt. Jag tror att Esme gillar han kanske lite. Det tror jag. Han har ett bra utseende, liksom. Och han är väldigt snäll och omtänksam. Han är grym, är han, säger Mergim i avsnittet.

Båda har tidigare nekat till ryktena, men nu öppnar Esmeralda Gyllensvärd upp om sina känslor för Peter Bysell efter programmets slut.

Esmeraldas ärliga ord om Peter Bysell

Oavsett om det är en romans eller inte mellan deltagarna går det inte att förneka att det finns starka känslor där. Under en frågestund på Instagram har Esmeralda fått en fråga om vilka deltagare hon skulle vilja ta med sig till Farmen 2021. Hon vet hon direkt vem vill hon ha med.

– Peter är ju oemotståndlig. Han har ju sånt glatt humör, säger hon i en videon och fortsätter:

– Han är ju så glad så man liksom får slänga in en citron i truten på honom någon ibland. Det finns liksom inga bekymmer. Men det är ju väldigt skönt. Det är ju väldigt trevligt med positiva människor, men han pratar ju så jävla mycket den mannen.

I samma berättar Esmeralda Gyllensvärd dock att hon inte fick kärlekskänslor för någon under inspelningen av Farmen 2020.

– Jag hade ingen romans eller något sånt med nån annan deltagare, säger hon.

FOTO: TV4

Senaste nytt