Esmeralda Gyllensvärd avslöjar bråken i Farmen 2020

Esmeralda i Farmen 2020

Hittills har TV4-tittarna inte fått se så mycket intriger och bråk i Farmen.
Nu avslöjar Esmeralda Gyllensvärd att en hel del händer bakom kamerorna.
– Det är nästan lite frustrerande, säger hon.

Esmeralda Gyllensvärd, 28, är en av deltagarna i årets säsong av Farmen. Redan den första veckan fick tittarna se att hon kommer väldigt bra överens med Peter Bysell, 42, och efter att ha sovit två nätter i samma hus började Mergim Qoqaj, 26, spekulera i om Peter och Esmeralda är mer än bara vänner.

– Jag tror att Esme gillar han kanske lite. Det tror jag. Han har ett bra utseende, liksom. Och han är väldigt snäll och omtänksam. Han är grym, sa Mergim i ett avsnitt av Farmen.

Efter att ha fått flera frågor om relationen med Peter Bryssel valde Esmeralda att berätta sanningen i ett inlägg på Instagram.

– Jag kan säga att jag tycker att Peter är en fantastisk person och vi kommer rätt bra överens på Farmen. Nu är vår kontakt lite mer sporadisk, sa hon i inlägget.

Avslöjar dramatiken i Farmen

Tidigare säsonger av Farmen har varit väldigt dramatiska och deltagarna har bildat pakter som lett till bråk och osämja i huset. Men i år verkar de flesta deltagarna komma bra överens med varandra.

I ett nytt inlägg på Instagram avslöjar Esmeralda Gyllensvärd att TV4 har valt att klippa bort mycket av det som händer under inspelningarna.

– Det är så mycket drama och ni får typ inte se någonting. Det är nästan lite frustrerande, säger hon.

Esmeralda berättar bland annat att Sussi Olssen, 20, försökte frysa ut henne redan första veckan, vilket tittarna knappt fick se någonting av.

– Det var väl lite stel stämning mellan mig och Sussi, säger hon.

Efter att ha pratat ut bakom kamerorna blev relationen bättre. Sussi ska då ha erkänt att hon pratat illa om Esmeralda i flera synkar, vilket TV4 valde att inte visa.

– Jag trodde det skulle vara med mer om det men de måste väl ha in alla spelregler så det förstår man ju att de inte har tid att ta upp.

Esmeralda Gyllensvärd tycker att det är synd att TV4 har valt att klippa bort mycket av dramatiken som sker men lovar att det kommer att bli mer intriger senare i säsongen.

– Det är väldigt mycket småbråk. Det är petitesser men det blir en stor grej där inne, säger hon.

FOTO: TV4

Senaste nytt