LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

ESC-favoritens orosbesked – Alexander Rybak hotas av sjukdom

03 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Alexander Rybak hotad av sjukdom inför Eurovision song contest
Deltagarna i årets ESC har äntligen kommit till Lissabon för att slipa på sina nummer inför tävlingsstarten. Men för favorittippade Alexander Rybak har förberedelserna tyvärr inte varit helt problemfria.
Annons

Redan efter första genrepet kände norske vinnaren Alexander Rybak, 31, att han inte var på topp. I ett inlägg på Instagram berättar han att han har drabbats av influensa, vilket kanske inte riktigt var det han hade önskat sig så här tätt inpå tävlingen. Men trots att han känner sig krasslig håller Alexander ändå skenet uppe inför fansen och skojar om att influensan var något han hade räknat med.

”Jag är sjuk i influensa efter första genrepetitionen (precis som väntat, så ingen fara)”, skriver han på Instagram.

Beskedet möttes av en massa krya på dig-hälsningar och lyckönskningar från fansen inför ESC.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Förhoppningsvis hinner Alexander krya på sig och bli frisk innan det är hans tur att gå upp på scenen. Med bidraget That’s How You Write a Song går han ut först i den andra semifinalen, vilket också är samma semifinal som Benjamin Ingrosso, 20, tävlar i. Senast Alexander Rybak tävlade i ESC, 2009, vann han hela tävlingen med sin låt Fairytale.

Annons

Efter vinsten i Norges motsvarighet till Melodifestivalen uttalade Alexander sig till norska NRK om vad han trodde om sina chanser att vinna Eurovision igen.

– Jag vet att det kommer att bli svårt. Det finns förstås en liten chans att en artist vinner för sitt land två gånger i rad. Det är bara Johnny Logan som har gjort det, och han och jag har samma födelsedag. Jag vill bara försöka göra Norge stolt, sa Alexander Rybak till NRK.

Foto: IBL

Annons