LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ernst Kirchsteiger har blivit farfar efter sonen Sebastians bebislycka

12 feb, 2021 
Linnea Lundgren
Ernst Kirchsteiger har blivit farfar
Den solige tv-profilen Ernst Kirschsteiger har blivit farfar!
Nu delar han med sig av familjelyckan på Instagram.
Annons
Allt om ​Ernst KirchsteigerBrand logo
Allt om ​Ernst Kirchsteiger

Det var i december förra året som nyheten kom att Ernst Kirchsteiger äntligen ska bli farfar. Det är Ernst äldsta son, Sebastian Kirchsteiger, som tillsammans med stora kärlek Cecilia Kirschsteiger står för bakandet och redan för ett par månader sedan kunde man på Instagram skymta en välfylld mage.

I TV4 har Sebastian tidigare berättat om lyckan att få dela gravidglädjen med mamma och pappa.

– Vi är så glada och förväntansfulla. Att berätta för mamma och pappa och se deras miner var bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv, sa han då.

Har fem bonusbarnbarn

För Ernst slog nyheten ner som en bomb. Lyckan över att få bli farfar för första gången lockade till och med fram en tår hos den folkkäre profilen.

– Både jag och Ulla blev jätteglada när vi fick veta. Det kan ha kommit en liten tår. Vi ser så mycket fram emot att få träffa vårt barnbarn nästa år, sa han i ett pressmeddelande från TV4.

Men att vara farfar är ingenting som är helt nytt för Ernst. Sedan tidigare har han nämligen flera bonusbarnbarn. Det är sonen Ludvig Kirchsteigers sambo Åsa Astval som har fyra barn sedan ett tidigare förhållande. Även Sebastians hustru Cecilia har en dotter sedan tidigare.

Annons

Första orden efter familjelyckan

Det var på Instagram som Sebastian först avslöjade att hans lilla flicka äntligen kommit till världen.

”Nu är hon äntligen här! Vår lilla tjej har kommit till oss och vi är så himla glada och fyllda av kärlek till vår efterlängtade dotter. Hon kom i måndags och allt har gått fantastiskt bra och mamma och bebis mår fint. Vi lever i vår lilla bubbla och försöker att ta in allt häftigt”, skriver han till en bild på den lillas hand.

Och Ernst var inte sen med att dela med sig av glädjen. I Sebastians kommentarsfält skriver han:

”Hurra!”

I en intervju med Aftonbladet berättar Ernst att han och hustrun Ulla-Britt Kirchsteiger, 63, numera kan titulera sig farmor och farfar till sex barnbarn, fem bonus och ”en liten Kirchsteiger”.

– Vi har blivit farmor och farfar. Sebastian har fått en gullig liten tjej som berikar vårt liv så som vi berikar hennes. Att bli farfar, det är grejer det! Jag är stolt som en Spåfågelstupp, säger han till tidningen.

FOTO: TT/Instagram

Annons