erika persson

Gunilla Perssons dotter Erika om att växa upp utan sin pappa

ERIKA PERSSON, GUNILLA PERSSON

Gunilla Perssons dotter Erika har växt upp och hunnit fylla 20 år. Erika växte upp tillsammans med sin mamma och på senare år är även mormor Iris närvarande.
Nu berättar Erika hur det var att inte ha en pappa med i bilden.
Erika Perssons populära outfits
0:35

Efter reklamen: Erika Perssons populära outfits

(0:35)

Slå på ljud

Erika Persson, 20, är dotter till Svenska hollywoodfruar-stjärnan Gunilla Persson, 63. Gunilla har varit med i alla säsonger av Svenska hollywoodfruar och innan dess var hon även med i Svenska New York-fruar.

Under årens lopp har vi även fått se Erika i showen och hemma i Sverige har hon varit rikskänd ända sedan dess. När Erika nyligen gästade Bianca Ingrossos, 28, talkshow berättade hon om livet och uppväxten i USA.

Något som är säkert är att Gunilla och Erika har en väldigt fin mor och dotter-relation och när de får tid tillsammans kollar de gärna på film och myser framför öppna brasan, berättar Erika för Hänt.

Gunilla Persson om kärlekslivet

Men vem som är Erikas pappa är något som hållits hemligt i alla år och kommer förbli hemligt.

Gunilla var tidigare gift med Stephen Linville, men äktenskapet tog slut år 1990. År 2002 föddes dottern Erika och Gunilla har på egen hand uppfostrat henne under årens lopp.

I en intervju med norska God Kveld avslöjar Gunilla anledningen till varför hon aldrig pratar om Erikas pappa.

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, sa Gunilla då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Erika Persson om uppväxten utan sin pappa

Gunilla blev mamma först när hon var 43 år gammal och i intervjun får hon frågan om det var ett medvetet val att skaffa barn senare i livet.

– Inte alls. Jag har ville ju ha barn, men inte med fel man. Då blev det bråttom helt plötsligt. Om jag ville ha ett barn var jag tvungen att slå till. Och det gjorde jag, förklarade Gunilla i intervjun.

När Hänt når Erika kommer vi in på att hon växt upp utan sin pappa och hur det varit för henne.

– Det har varit jättebra, jag menar jag älskar min mamma och hon är en så himla bra förälder. Så jag tycker det har fungerat jättebra, säger Erika till Hänt.

FOTO: Thomas Engström/EXP/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN