Erika Persson bryter tystnaden – efter plötsliga namnbytet

Erika Persson bryter tystnaden – efter plötsliga namnbytet

Tidigare i år kom det fram att Hollywood-fruns dotter Erika Persson hade bytt namn.
Nu bryter hon tystnaden efter det plötsliga namnbytet.
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmer
Slå på ljud

Gunilla Persson är tv-profilen och Hollywoodfrun som genom åren har skapat stora rubriker. I 10 säsonger har hon underhållit svenska folket i det populära programmet Svenska Hollywoodfruar och hamnat i bråk med både Åsa Vesterlund och Maria Montazami. Sedan dess har hon hållit sig kvar i rampljuset och varit med i andra program som Realitystjärnor på godset och Fångarna på fortet. Men idag är Gunilla inte den enda i familjen Persson som är känd.

Efter Gunillas medverkan i tv har även dottern Erika Persson blivit ett berömt ansikte. Redan som barn blev hon van vid att stå i rampljuset då mamma Gunilla uppmuntrade henne till att stå på scen som både sångerska, skådespelerska och modell. Men det var inte förrän hon var åtta år och filmteamet från Svenska Hollywoodfruar för första gången besökte Gunilla och Erika som hon blev ett känt ansikte för svenska folket. Sedan dess har vi fått följa den berömda duons liv i Hollywood till dess att programmet för ett par år sedan gjorde sin allra sista säsong.

Idag är Erika 18 år gammal och för de som är nyfikna på hennes liv efter realityserien kan numera följa henne på hennes egna sociala medier. Där lägger hon upp bilder på sig själv samtidigt som hon skriver mycket om sina politiska åsikter och mänskliga rättigheter. Men på senaste tiden har det varit tyst. Nu bryter hon tystnaden efter den långa frånvaron.

Erikas plötsliga namnbyte

Att Erika är Gunillas ögonsten är svårt att missa, och flera gånger har Gunilla uppmuntrat sina följare till att börja följa dottern på Instagram. Men på senaste tiden är det många som har uppmärksammat att de inte längre hittar Erika under namnet som Gunilla vanligtvis brukar hänvisar till.

Senare skulle det visa sig att anledningen till problemet helt enkelt beror på att Erika har bytt namn på sin profil. Istället för erikaperss0n som hon hetat förut heter hon numera who_is_erikapersson.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Erika bryter tystnaden

Sedan dess har det varit tyst på kändisdotterns Instagram, men nu bryter hon äntligen tystnaden efter nästan två månaders frånvaro. Under en bild på ett par träd skriver hon:

”Titta på detta underbara träd som bor utanför mitt hem. Det är inte mitt träd, för tanken att man har ägande över naturen är dumt. Naturen tillhör oss alla, eller faktum är att vi är naturen. Vi är tänkta att leva rikligt och symbiotiskt med vår moder jord. Snälla älska henne och ge tillbaka till henne!!!!”

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson visar upp pappan efter alla år – nya bilden

LÄS OCKSÅ: Martin Melin och Sara Vargas verkliga relation – avslöjar sanningen

FRÅN FÖRSTASIDAN