Erika Bergholm om relationen med Esmeralda Gyllensvärd

Erika Bergholm i Farmen

Erika Bergholm och Esmeralda Gyllensvärd kom inte speciellt bra överens under inspelningen av Farmen 2020.
Nu avslöjar TV4-profilen hur deras relation ser ut idag.

I sidoprogrammet Torpet får TV4-tittarna följa deltagarnas kamp för att försöka ta sig tillbaka till Farmen och återfå chansen att ta hem vinsten i realitysåpan. I veckan har stämningen på Torpet varit rejält tryckt och det är tydligt att Erika Bergholm, 41, Esmeralda Gyllensvärd, 28, och Linnéa Åkesson, 28, inte kommer överens så väl.

I gårdagens avsnitt fick vi se Haroon Johansson, 53, ansluta sig till gänget efter att han förlorat en gårdskamp mot Linnéa, som i sin tur har lyckats vinna tillbaka sin plats i Farmen. Erika verkar inte vara så nöjd över att det är just Haaron som ska flytta in hos dem.

– Det här är det värsta som kunde hända. Att sitta på Torpet med Haaron och Esmeralda… alltså jag vet inte. Jag kände bara ”herregud”, ska jag bryta ihop i skratt eller ska jag börja gråta?, säger Erika Bergholm.

Esmeralda och Erika om förändringen

Haroon Johansson ser direkt på Erika att hon har haft en tuff tid på Torpet och hoppas att han ska kunna lätta upp stämningen mellan henne och Esmeralda. Bara några minuter in i avsnittet får TV4-tittarna se kvinnorna skratta ihop.

– Vår relation har varit fruktansvärt dålig under den här veckan och helt plötsligt är den ganska bra och vi har ganska roligt, säger Erika.

Även Esmeralda Gyllensvärd gläds åt den positiva förändringen i relationen.

Så är Farmen-deltagarnas relation idag

I programmet får tittarna alltså se Erika och Esmeralda försonas – men hur ser deltagarnas relation ut idag, ett halvår efter inspelningarna? Under en frågestund på Instagram har Erika fått en fråga om just detta.

”Är ni okej med varandra så här ett halvår efter inspelning eller har ni samma sorts relation som i Torpet?”, frågar en följare, varpå Erika svarar:

”Jag gissar att du syftar på Esmeralda. Har ingen relation med henne alls”.

En annan följare undrar hur stämningen mellan dem egentligen var på Torpet.

”I ärlighetens namn har jag aldrig mått så dåligt som den vecka ni precis sett av Torpet. Aldrig och kommer aldrig vilja göra det igen…”, skriver Erika Bergholm på Instagram story.

FOTO: TV4

Senaste nytt