TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Erik Haag och Lotta Lundgren berättar om sin kärlek

31 okt, 2016 
Lina Arvidsson
Från Historieätarna till Historieälskarna! Nu är det slut på smygandet för Erik Haag och Lotta Lundgren. Efter flera års smusslande bekräftar paret kärleksrelationen.
Annons

Erik Haag, 49, och Lotta Lundgren, 45, började arbeta med varandra i tv-programmet “Landet Brunsås”, 2010. Många tv-tittare reagerade snart på den speciella kemi som syntes i rutan. Därefter fortsatte de som programledarpar i succén “Historieätarna” i SVT. Förra året åt och levde de sig igenom århundradena i och med julkalendern “Tusen år till julafton”. I höst ser vi återigen Erik Haag och Lotta Lundgren i nya avsnitt av “Historieätarna”.

Det har alltså blivit många samarbeten mellan Erik och Lotta. Någonstans längs vägen har de också funnit varandra som kärlekspartners, och skilt sig från sina respektive. I en intervju i Dagens Industri bekräftar Erik att han och Lotta är ett par. I en faktaruta står det “Fyra barn. Är ihop med programledarkollegan Lotta Lundgren”.

Nu bekräftar de sin relation.

Erik var tidigare gift med Martina Haag, 52, och de har fyra barn tillsammans, Jackson, 19, Lucia, 17, Dino, 13, och Diana, 8. Paret ansökte om skilsmässa i augusti 2013 efter 18 år tillsammans. Uppbrottet orsakade stora rubriker.  Även Lotta Lundgrens dåvarande make, Martin Johansen, 42, ansökte om skilsmässa i november samma år. Martina Haag gav senare ut en skilsmässobok: “Det är något som inte stämmer”.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons