Erik Haag och Lotta Lundgren berättar om sin kärlek

Från Historieätarna till Historieälskarna! Nu är det slut på smygandet för Erik Haag och Lotta Lundgren. Efter flera års smusslande bekräftar paret kärleksrelationen.

Erik Haag, 49, och Lotta Lundgren, 45, började arbeta med varandra i tv-programmet “Landet Brunsås”, 2010. Många tv-tittare reagerade snart på den speciella kemi som syntes i rutan. Därefter fortsatte de som programledarpar i succén “Historieätarna” i SVT. Förra året åt och levde de sig igenom århundradena i och med julkalendern “Tusen år till julafton”. I höst ser vi återigen Erik Haag och Lotta Lundgren i nya avsnitt av “Historieätarna”.

Det har alltså blivit många samarbeten mellan Erik och Lotta. Någonstans längs vägen har de också funnit varandra som kärlekspartners, och skilt sig från sina respektive. I en intervju i Dagens Industri bekräftar Erik att han och Lotta är ett par. I en faktaruta står det “Fyra barn. Är ihop med programledarkollegan Lotta Lundgren”.

Nu bekräftar de sin relation.

LÄS MER: Erik Haag om skilsmässan från Martina: “Det är många inblandade…” 

Erik var tidigare gift med Martina Haag, 52, och de har fyra barn tillsammans, Jackson, 19, Lucia, 17, Dino, 13, och Diana, 8. Paret ansökte om skilsmässa i augusti 2013 efter 18 år tillsammans. Uppbrottet orsakade stora rubriker.  Även Lotta Lundgrens dåvarande make, Martin Johansen, 42, ansökte om skilsmässa i november samma år. Martina Haag gav senare ut en skilsmässobok: “Det är något som inte stämmer”.

LÄS OCKSÅ: 15 bevis på att Lotta Lundgren är det bästa som hänt svensk tv 

Foto: IBL