LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Erik Bergs överraskning till gravida Carina Berg: ”Oj”

18 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Erik Bergs överraskning till Carina Berg
I somras avslöjade Carina Berg nyheten att hon och maken Erik Berg väntar sitt första barn tillsammans.
När paret under morgonen gästade TV4:s Nyhetsmorgon berättade Erik att han planerar en stor överraskning till sin gravida fru.
– Hon vet inte..., sa Erik i programmet.
Annons
Allt om Carina BergBrand logo
Allt om Carina Berg

I slutet av 2017 avslöjade tv-profilen och programledaren Carina Berg, 41, att hon hittat kärleken på nytt – i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 30. Paret förlovade sig strax därpå och i december 2018 sa de ja till varandra under en hemlig bröllopsceremoni i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

I somras släppte Carina Berg det glädjande beskedet att hon och Erik Berg väntar sitt första gemensamma barn. I ett inlägg på Instagram skrev hon om sin lycka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev programledaren under bilden på sig själv i bikini och med en begynnande bebismage.

Spontanköpte stort renoveringsobjekt

Förutom att gå i väntans tider står Carina Berg och Erik inför en helt annan prövning. I Stockholms skärgård har de köpt sitt drömhus. Ett spontanköp som kom med en stor hake – det behöver totalrenoveras. Renoveringen kommer dessutom hela svenska folket få följa i parets kommande realityserie Bergs drömkåk på Kanal 5.

Annons

I samband med den kommande premiären av Bergs drömkåk gästade Carina och Erik under morgonen TV4:s Nyhetsmorgon. För programledarna Jenny Alversjö, 45, och Steffo Törnquist, 63, berättade paret att renoveringen inte bara varit en dans på rosor. Utan förkunskaper kastade de sig rakt in och det hela visade sig bli ett större projekt än de båda räknat med.

– I somras var det en gång när jag grät hela vägen inifrån stan ut till ön och var såhär ”jag orkar inte mer”, berättade Carina Berg och Erik stämde in:

– Det var en mörk period då.

Carina berättade vidare att renoveringen inte gjorde några som helst framsteg under en tuff period. Det visade sig bland annat att tomtens brunn inte var duglig och att hela taket behövde läggas om.

Eriks överraskning till Carina

På tal om motgångarna frågade Steffo Törnquist om paret tjafsat under renoveringen hittills och frågade specifikt ifall de varit delade meningar om hur och var de vill ha de olika rummen i huset. Frågan får Erik Berg att avslöja att han har en kommande överraskning för Carina Berg.

Annons

– Det har varit lite såna där grejer och jag har faktiskt tagit på mig att göra badrummet helt själv, berättade Erik och blev avbruten av Carina som berättade att de inte kunde kompromissa.

– Hon vet fortfarande inte hur det ser ut, fortsatte Erik.

– Oj, som en liten överraskning, utbrast programledaren Jenny Alversjö.

Paret nickade instämmande och Carina Berg undrade nyfiket till maken:

– Det ska väl bli någon invigning? När ska jag få se det?

Erik Berg svarade att Carina kommer att få se badrummet på måndag.

– Jaha, kul. Ja, jag vet inte vad han har gjort därinne för vi…, det är ju så trist att kompromissa också. Då blir det såhär ”Ska vi göra så att ingen får som den vill? Ja, kanonidé”. Istället så sa vi ”ta du badrummet och gör det helt som du vill det”, förklarade Carina Berg.

Bergs drömkåk har premiär på tisdag 22 oktober 21:00 på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: TV4

Annons