Erik Bergs vädjan till gravida Carina Berg efter oron: ”Sluta”

Carina Berg och Erik Berg
I somras avslöjade Carina Berg att hon och maken Erik Berg väntar sitt första gemensamma barn.
Nu berättar tv-profilen om Eriks uppmaning till henne under graviditeten.
– Min make har också ibland uttryckt vissa orostankar, säger hon.
Annons

Det var i slutet av 2017 som tv-profilen Carina Berg, 41, avslöjade att hon funnit kärleken på nytt i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 30. Strax därefter förlovade paret sig och för snart ett år sedan gifte de sig i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Annons

Efter bröllopslyckan tog makarna nästa steg i relationen och skaffade ett hus tillsammans. I juni blev Carina och Erik ägare till ett sommarhus i Stockholms skärgård. De glada nyheterna avlöste varandra och så i augusti avslöjade tv-profilen att hon och maken ska bli föräldrar.

Annons
Annons

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina Berg till en bild på sig själv i bikini och växande mage.

Även Erik Berg la upp en bild på Instagram där han berättade om glädjen. På bilden står Carina och grillar korv.

Annons

”Hon grillar korv och kokar en liten plutt åt oss. Jag är bra tacksam över henne och livet”, skrev fotbollsstjärnan.

Sedan tidigare har Carina Berg sonen Holger, 9, ihop med programledaren Kristian Luuk, 53.

Fått stöd under gravidkampen

I podcasten Gynning & Berg hittar sig själva berättade Carina Berg mer om sin graviditet. Hon avslöjade att kampen för att få barn inte har varit enkel.

– Det var ingen räkmacka. Det var ju ganska många missfall och många, många tårar. Och en himla brant uppförsbacke, säger hon.

Under den svåra tiden har hon haft stort stöd av sin make, Erik Berg, och Carina Berg uttryckte sin glädje över att han funnits vid hennes sida.

– Jag vet inte vad min man är gjord av, men han är någon slags under av lugn. Han har bara stått bredvid och klappat på mig och kramat mig i den här hormon-bergochdalbanan. Det har varit så himla skönt, för hade han freakat ur – också – då hade vi haft det jättespännande, säger hon.

Erik Bergs ord till Carina Berg

I ett nytt avsnitt av podcasten pratar hon och Carolina Gynning, 40, om hur deras män ibland uttrycker oro över hur de alltid är på språng.

– Min make har också ibland uttryckt vissa orostankar kring min oförmåga att sitta still, säger Carina Berg.

Hon berättar om en situation när hon kom hem och sa till Erik Berg att hon var tvungen att vila lite.

– Eftersom jag är gravid så är jag heller inte superpigg alltid. Så skulle jag gå och vila och hade bara en begränsad stund på mig för sedan skulle jag hämta Holger på kalas. Då började jag direkt plocka undan. Han bara ”lägg dig ner du sjuka människa, sluta städa”, säger Carina Berg och skrattar generat.

Annons

FOTO: TT, Instagram, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…