LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Erik Berg öppnar upp om kampen – efter bebislyckan med Carina Berg

01 okt, 2020 
Erik Berg och Carina Berg
Carina Berg och maken Erik Berg har tillsammans sonen Otto.
Nu talar Erik ut om den kamp han genomgår.
– Det är för jävla tråkigt, säger Erik till Aftonbladet.
Annons
Allt om Carina BergBrand logo
Allt om Carina Berg

Programledaren Carina Berg, 42, var tidigare gift med Kristian Luuk, 54. Tillsammans fick de sonen Holger som idag är hela 10 år gammal och lever veckovis med båda sina föräldrar.

Efter uppbrottet fann Carina istället kärleken i fotbollsproffset Erik Berg, fd. Johansson, 31. Det dröjde inte länge innan paret förlovade sig och i december 2018 sa Carina och Erik ja till varandra under en hemlig bröllopsceremoni.

Parets lycka över sonen Otto

Cirka ett år senare blev makarna föräldrar till sitt första gemensamma barn – sonen Otto. När paret till en början avslöjade graviditeten erkände Carina att det inte hade varit en dans på rosor.

– Det var ingen räkmacka. Det var ju ganska många missfall och många, många tårar. Och en himla brant uppförsbacke, sa Carina Berg i podcasten Berg & Gynning hittar sig själva som hon driver med Carolina Gynning.

Men i december 2019 föddes Otto och lyckan var total. Carina har sedan dess delat med sig av små glimtar på sonen via sina sociala medier. Paret har dessutom köpt ett hus som de renoverat tillsammans. I Bergs drömkåk kunde tv-tittarna följa med på Carina och Eriks renoveringsresa.

Annons

Carina och Carolina delar varje vecka med sig av ett nytt avsnitt av den populära podden. Där berättar de flitigt om sina liv och delar med sig av en hel del uppdateringar gällande sina familjeliv.

Erik Bergs tunga kamp

Erik däremot berättar inte allt för ofta om sitt liv. Men i en ny intervju med Aftonbladet talar han nu ut om en kamp han genomgår. Erik som har skadat sig kan nämligen inte spela de kommande fotbollsmatcher som han hade önskat.

– Jag hatar det här. Jag hatar att stå vid sidan av planen. Fotboll är det jag älskar allra mest, så det är för jävla tråkigt. Det är mentalt jobbigt för mig, säger Erik.

Förutom att mysa med familjen är det nu fokus på att få ordning på knäna för Eriks del.

– Det är stenhård rehab. Samma som jag gjorde förra hösten och som såg till att jag kunde spela mycket under sommaren den här säsongen. Den fungerar bra.

Annons