Följarna häpnar efter ovanliga bilden på Carina Berg

Följarnas chock efter ovanliga bilden på Carina Berg – väcker starka reaktioner

Carina Berg visar inte bara upp bebisgos med sex månader gamla sonen Otto.
En bild av henne själv på Instagram får nu hennes följare att häpna.
”Wow”, skriver en.

Tv-profilen Carina Berg och fotbollsspelaren Erik Berg, fd Johansson, gifte sig i december 2018. Det blev en mindre tillställning för nära och kära, i ett snöfyllt Vemdalen.

Men Carina och Eriks lycka stannade inte där. Drygt ett år senare kom sonen Otto till världen. I slutet av december förra året delade Carina Berg med sig av den stora lyckan att lilla Otto äntligen kommit till världen – bara dagar innan Eriks egna födelsedag.

Idag fyller Erik år. Men det kommer liksom lite i skymundan. För i förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig!” skrev Carina i ett inlägg på Instagram.

Carina Bergs gravidkamp

Carina Berg har sedan sitt tidigare äktenskap med Kristian Luuk sonen Holger. Och vägen till att bli gravid med sitt andra barn var annat än enkel.

Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina i inlägget där hon berättade om graviditeten för första gången.

I podcasten Gynning och Berg hittar sig själva, som hon driver ihop med Carolina Gynning, har hon berättat att hon drabbades av flera missfall innan en liten till slut höll sig kvar.

För bara veckor sedan avslöjade hon att hon vill ha fler barn. Det var Carolina Gynning som i ett avsnitt av podcasten undrade om Carina ville skaffa fler barn och Carina svarade då snabbt ja, men tillade:

– Men det var ju så svårt att göra ett så man får ju se.

Carolina Gynning frågade vidare om hon hade behållt barnet om hon blev gravid nu, varpå Carina svarar:

– Ja men det är klart jag skulle. Jag skulle kunna ta tio till, erkänner hon.

Annorlunda bilden på Carina Berg

Det är inte bara bebisgos och föräldraliv som visas upp på Carinas Instagram. Under gårdagen delade hon med sig av en annorlunda bild av sig själv, i klädd en 1700-tals outfit och peruk, från när hon spelade in tv-programmet Den fantastiska historien med Berg & Meltzer. Hon bilden minst sagt uppskattas av följarna.

Sååå bra program, saknar!!!” skriver en.

Jag bara älskar dig, så jordnära o enkel. I love you”, skriver en annan.

Du e bäst i vilket århundrade som helst!” skriver en till.

Wow”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt