Erik Berg om åldersskillnaden med Carina Berg

Erik Berg & Carina Berg

Det skiljer sig 11 år mellan kändisparet Carina Berg och Erik Berg.
Nu skriver Erik om sorgen över situationen.
”För sent”, skriver han.

Det har gått fyra år sedan den folkkära programledaren Carina Berg hittade kärleken i den 11 år yngre fotbollsspelaren Erik Berg. Det var i ett inlägg på Instagram som hon avslöjade den stora lyckan och strax därefter strömmade det in kommentarer från folk som ville gratulera det nyblivna paret.

Men sedan dess har det hänt mycket. Idag har paret barnen Otto och Juno tillsammans och trots svåra motgångar under deras förhållande verkar de stå starkare än någonsin.

Carina och Erik Berg om kampen att få barn

Men trots att de idag har två fantastiska barn har vägen dit inte varit enkel. Carina behövde nämligen genomgå en hel del IVF-behandlingar och många tuffa besked innan de nådde dit.

Ex-paret Sandra och Jimmy i offentligt bråk: ”Svartmålar”

I deras egna program Var fan är storken berättar de om den tuffa resan samtidigt som de intervjuar andra par som har gått igenom samma sak.

I ett inlägg på Instagram berättar Carina varför hon kände att hon ville berätta sin historia.

”Efter fem IVF-försök, fyra missfall och tusen tårar kom han till slut. Lilla älskade O. Vår resa var knöglig men vi är långt ifrån ensamma om den erfarenheten”, skriver hon och fortsätter:

”Glad att få berätta att mitt nya program på discovery+ handlar om detta. Kunde liksom inte släppa tanken.”

Erik Berg om åldersskillnaden med Carina

Då det skiljer sig elva år mellan Carina och Erik är det många som har undrat om de märker av ålderskillnaden i deras relation någon gång. Och i en kommentar under en bild på Carina har Erik nu gett exempel på någon gång som det faktiskt märks av.

”Känner mig nu lite som jag tror att min fluortant i mellanstadiet kände sig; mysigt god-sträng! För er födda efter 1990 så kan jag berätta att fluortant var en dam som ofta hette typ Mona, som kom till skolan med mungurgel som alla barn fick svirla runt i munnen, i vad som kändes som en evighet. Annars skulle ”tänderna ramla ut”, OKEJ!!!”, skriver nämligen Carina under en bild på sig själv varpå Erik svarar:

”Åh typiskt att jag föddes försent för flourtanten. Hon verkade ju helfestlig!”

LÄS OCKSÅ: Därför syns inte Mia Skäringer så mycket i nya säsongen av Solsidan

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos ärliga ord om Biancas skönhetsingrepp

Senaste nytt