LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Erica Lindbergs nya relationsbesked Robin Lagerberg

19 nov, 2019 
Robin Lagerberg och Erica Lindberg
I Middag med mitt ex fick tittarna se Erica Lindberg träffa ex-pojkvännen Robin Lagerberg.
Nu bekräftar Paradise hotel-profilen återföreningen.
– Vi gillar att umgås med varandra, säger hon till Hänt.
Annons
Erikas ord om framtiden med RobinBrand logo
Erikas ord om framtiden med Robin

Höstens säsong av Paradise hotel är snart över och deltagarna som är kvar har lyckats ta sig hela vägen till finalveckan. En av dessa är Erica Lindberg, 23, som även var med i den förra säsongen av dokusåpan. Då tvingades hon lämna hotellet i ett av de sista avsnitten och nu återstår det att se ifall hon återigen snubblar på målsnöret eller lyckas ta sig hela vägen.

En annan person som fortfarande är kvar i Paradise hotel är dokusåpaveteranen Marcelo Peña, 29. När Erica klev in på hotellet ett par veckor efter säsongspremiären slog det gnistor mellan dem direkt.

– Nu känner jag mig jättekär, jag vet inte varför men nu vill jag bara vara med honom, sa Erica efter den första kvällen tillsammans med Marcelo.

Efter att Erica och Marcelo kom hem från Mexiko började de umgås allt mer flitigt, något fansen kunde se via deras sociala medier-kanaler. Att de skulle vara något mer än vänskap mellan dem har Erica dementerat.

Annons

”Jag och Marcelo är vänner, inget mer än så. Han är en toppenfin kille som jag har klickat jättebra med så är väldigt glad över att ha fått lära känna honom”, skrev Erica Lindberg på Instagram tidigare i år.

Bekräftar återföreningen med ex-pojkvännen Robin Lagerberg

I våras fick tittarna se Erica i ett annat tv-program, nämligen Middag med mitt ex som sändes på TV3 och Viafree. Dokusåpaprofilen träffade då sin före detta pojkvän Robin Lagerberg, 26, som hon hade haft en dramatisk relation med. Under middagen framkom det bland annat att både Robin och Erica varit otrogna under deras fem år långa förhållande.

När Hänt träffar Erica Lindberg på pressträffen inför finalveckan i Paradise hotel avslöjar hon att hon och Robin har hittat tillbaka till varandra.

– Jag är väl halvsingel skulle jag säga. Nej men, jag träffar mitt ex igen. Det är typ ingen som vet det så nu kommer jag få så jävla mycket skit men det är Robin från Middag med mitt ex. Vi ses varenda dag. Vi är inte officiellt tillsammans men vi gillar att umgås med varandra.

Trots att Erica Lindberg och Robin Lagerberg inte är ett par i nuläget ser Erica ändå att det finns möjlighet för att de ska bli tillsammans längre fram.

– En framtid med Robin skulle jag kunna se. Inte inom det närmsta året men absolut i framtiden är han en potentiell… ja, bra kille alltså.

FOTO: TV3, Hänt tv

Annons