Eric Saades relation med Linn Ahlborg

Eric Saade

Det var bara några veckor sedan som Eric Saade och Nicole Falciani skulle ha gift sig.
Men efter att Eric brutit förlovningen innan ceremonin syns han nu tillsammans med ett annat känt ansikte.

Det blev ett rungande ja när Eric Saade, 29, föll på knä och bad om flickvännen Nicole Falcianis, 23, hand på nyårsafton för ett år sedan. Sedan dess har man kunnat följa Nicoles bröllopsplaner på sociala medier då hon förberett sig för den stora festen som skulle hållits i Toscana i Italien.

Men med coronapandemin brinnande i världen stod det snart klart att bröllopet inte skulle kunna bli av som tänkt. Ju närmre den stora dagen kom desto mer oro gav Nicole utryck för i sin blogg och på Instagram.

–  Med handen på hjärtat hade jag dock blivit otroligt ledsen om vårt bröllop blir inställt, men det finns tyvärr inget vi kan göra åt det. Det är som det är, skrev Nicole på sin blogg då.

Och till slut fanns det ingen återvändo – bröllopet ställdes in.

Eric Saades ord om uppbrottet

Bara någon vecka efter att nyheten briserat kom ytterligare ett besked. Efter ett helt år av planering valde Eric Saade att bryta förlovningen med Nicole – och göra slut.

Till en början la Eric locket på om anledningen till det plötsliga uppbrottet. Men så bröt han tystanden i ett inlägg på Instagram:

”Hej allihopa. Vissa förstår kanske varför jag varit frånvarande. Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig. Jag kommer alltid se tillbaka på de positiva stunderna jag jag fått uppleva de senaste 5 åren. Tack för all kärlek ni ger, till både mig och Nicole, Hörs snart / E.”, skrev han då.

Nicole har även hon berättat om känslorna efter att ha blivit lämnad:

”Det känns märkligt, hur ska jag göra det här. Hur bloggar jag efter det här. Hur ska uppdateringen i mina kanaler se ut? Hur kan jag låtsas som ingenting när hela min värld raserat. Kanske är det svaret. Att bara fortsätta”, skrev hon på sin blogg.

Syns tillsammans med Linn Ahlborg

Nu syns Eric Saade tillsammans med ett annat känt ansikte. På Instagram story kan man se hur han ägnat de senaste soliga dagarna åt att umgås med vänner.

Bland annat har han varit på en båttur tillsammans med influencern Linn Ahlborg, 20. I en story kan man se hur Linn sitter och njuter av ett glas alkoholhaltig dryck medan Eric filmar vännerna som kör genom ett sommarsoligt Sverige.

 

SENASTE NYTT!