LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Radioprofilen om Eric Saades penisrykte: "Fantastiskt"

18 aug, 2017 
Enligt rykten så finns det en svensk kändis som är mycket välhängd mellan benen. Ja, och den kändis som verkar ha haft turen med sig är ingen mindre än Eric Saade.
Annons

Programledaren Farao Groth, 30, som vi bland annat hör varje morgon i ”Vakna med NRJ!” delade nyligen i sändning med sig av ett rykte han hört. Ryktet säger att en av Sveriges kändisar är väldigt välhängd mellan benen.

– Men det är inte mitt fel, asså det är han som… eller okej, nej. Det är inte han som har, men det är andra personer som har spridit det där ryktet, svarade han när Hänt bad honom att berätta om det påstådda ryktet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är nämligen låtskrivaren och sångaren Eric Saade, 26, som påstås ha ett stort bygge i byxorna.

– Men vadå, det är ju fantastiskt. Men jag är inte hundra procent säker på att ryktet är sant, säger Farao och fortsätter:

– Ryktet är alltså att Eric Saade har en jättekuk. Men det är ju ett bra rykte att ha, hellre det än att man har en liten räka.

Eric Saade är sedan två år tillbaka, tillsammans med flickvännen och bloggaren Nicole Falciani, 20. Om ryktet stämmer eller inte kan vi tyvärr inte svara på. Men om det stämmer, så är det nog inte så tråkigt att vara Erics flickvän. Nej, både Eric och Nicole verkar ha haft turen med sig.

Foto: IBL

Annons