Eric Saades ord om saknaden efter stora livsförändringen

Eric Saade om livsförändringen

Eric Saade har ett par händelserika månader bakom sig.
Nu berättar artisten om saknaden efter den stora livsförändringen – och stöttas av sina trogna fans.

2020 har varit ett turbulent år för många människor och inte minst sagt för artisten Eric Saade, 29. När coronapandemin blev ett faktum insåg han att bröllopet med Nicole Falciani, 23, inte skulle kunna äga rum i Italien i sommar som planerat.

Men istället för att bestämma ett nytt datum valde Eric och Nicole att gå skilda vägar. Eric har tidigare berättat att beslutet grundade sig i att han inte mådde bra i relationen längre. Nyheten om uppbrottet kom bara dagar innan det forna paret skulle ha blivit äkta makar.

– Det var sorglig tajmning och allt sådant där men jag tror det kommer komma något positivt för oss båda ur allt det här, har Eric tidigare sagt till Expressen.

Nicole Falcianis nya glädjebesked

Efter uppbrottet har både Nicole och Eric umgåtts en hel del med familj och vänner samt haft fullt upp med jobb. Nicole Falciani ska snart släppa sin andra bok, Du ser ju inte sjuk ut, som handlar om hennes reumatism.

Nicole debuterade som författare hösten 2019 när hon släppte boken Kära kärleken, vilket är en samling av hennes egna favoritdikter.

Strax efter att Nicole avslöjade att Du ser ju inte sjuk ut finns att förbeställa hamnade den på topplistan hos Adlibris och det råder ingen tvekan om att succén har muntrat upp henne rejält.

Hur grymma är inte ni??? Wow är i chock”, skrev Nicole på sin Instagram story vid tillfället.

Eric Saades ärliga ord om saknaden

Även Eric Saade har haft händerna fulla sedan han och Nicole separerade. Han har nämligen nyligen släppt albumet Det svarta fåret, vilket har mottagits väl av fansen. I ett inlägg på Instagram berättade Eric om lyckan över den fina responsen.

”Känns som att jag inte sovit på 2 månader.. Men inatt sov jag som ett barn. Tack för all fin respons”, skrev han då.

Men trots att karriären går spikrakt framåt för Erics del är det ändå någonting som saknas i hans liv. På grund av coronapandemin har han inte kunnat uppträda live under våren, vilket har fått honom att komma till en insikt.

”Saknar mikrofonen”, erkänner Eric i ett nytt inlägg på Instagram.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

I kommentarsfältet stöttas artisten av sina fans, som längtar efter att få se honom på scenen igen.

”Saknar dig och dina livekonserter”, hälsar en person i en kommentar.

”Vi saknar dig bästa och fantastiska du”, skriver en annan.

FOTO: BARDELL ANDREAS/Aftonbladet, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!