LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Eric Saades och Nicole Falcianis bröllopshint får fansen att jubla

05 jul, 2017 
AvHanna Nilsson
I sommartider brukar det nalkas bröllop. Så även i bloggerskan Nicole Falciani och hennes sambo Eric Saades fall. Nu berättar Nicole i ett öppet blogginlägg om hennes stora önskan om att få gifta sig - inom den närmsta framtiden..!
Annons

I flera år har nu storbloggerskan Nicole Falciani, 20 och artisten Eric Saade, 26, varit ett av Sveriges hetaste kändispar. De träffades av en slump när Nicole intervjuade Eric för en tidning, och sedan två år tillbaka har de även flyttat ihop och är sambos

I veckan var paret på besök i Italien, närmare bestämt i Rom där Nicole’s gudfar skulle gifta sig. Självklart var även Eric på plats, och på sina sociala medier visar Nicole upp kärleksfulla bilder på dem tillsammans. Men när bröllopet väl var över fick Nicole en plötslig önskan om att själv få vara bruden vid altaret, vilket hon också skriver på sin blogg:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Bröllop är verkligen en sån himla fin grej. Önskar att det vore min tur snart!”.

Hon nämner även att det var hon som fick äran att lämna bort ringarna till brudparet i kyrkan och att det egentligen lika väl kunde varit hon som stått vid altaret och sagt “ja” till sin egen kärlek, då hennes gudfar alltid skämtat med henne om det.

Annons

”Ceremonin i kyrkan var extremt lång på grund av katolskt giftermål, men det var ändå kul för jag fick gå fram och lämna ringarna till brudparet. Vi har alltid skämtat med honom om att jag skulle hinna gifta mig innan honom, men nu hann han innan mig”. 

Men förhoppningar om ett bröllop mellan Nicole och Eric finns det – i alla fall bland hennes trogna följare på Instagram. Där flödar kommentarer såsom, “Är det ditt bröllop?” och ”När är det bröllop med Eric Saade?”. På den sistnämnda frågan har Nicole glatt svarat ”Jag väntar fortfarande på ringen”. Eric själv valde då att kommentera ett stort rött hjärta.

Tja, om ett frieri mellan dessa turturduvor infinner sig inom den närmsta tiden återstår väl att se – vi håller tummarna!

I höst ser vi Eric Saade i årets upplaga av “Så mycket bättre”TV4.

FOTO: Instagram, IBL

Annons