LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Eric Saades lyxgåva till Hanna Schönberg – här är svindlande summan

10 sep, 2023 
Eric Saades flickvän Hanna Schönberg firade nyligen sin 25-årsdag med pompa och ståt.
Erics present var minst sagt generös då prislappen på gåvan landar kring 100 000 kronor!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinstenBrand logo
Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

Kärleken sprudlar mellan Eric Saade och flickvännen Hanna Schönberg. Under sommaren har de rest runt i Europa och nyligen var lyckan total då paret firade Hannas 25-årsdag.

Hanna publicerade flera bilder från den stora dagen. På bilderna kan man se att paret befann sig i den franska staden Bordeaux där Hanna hade hyrt en villa för att fira med sin familj och vänner.

Eric Saades lyxgåva till Hanna Schönberg – svindlande summan

Presenterna som Hanna fick var minst sagt generösa. I en av bilderna från födelsedagen ser man Hanna gråta av lycka efter Erics present. På bilden ser man en kartong från Hermès och inuti kan man skymta en väska.

Hanna är nämligen en stolt ägare av den eftertraktade Birkinväskan från Hermès enligt sajten Wellnes. Väskan är en mintgrön variant med silverdetaljer. Den välkända väskan är uppkallad efter skådespelerskan Jane Birkin och är en av världens mest exklusiva väskor.

Annons

Priset är minst sagt saftigt då väskan uppskattas till 100 000 kronor. Men särskilda varianter kan kosta flera miljoner kronor. Då priset varierar beroende på bland annat storlek och vilken typ av läder väskan är tillverkad av.

Väskan i sig är inte lätt att få tag i, för att få köpa en ny Birkin måste man antigen vara kunglig, en A-kändis eller en trogen kund hos Hermès.

Bröllopsspekulationerna mellan Eric Saade och Hanna Schönberg

Det har nog inte undgått någon att Eric och Hanna är upp över öronen förälskade i varandra och i somras ryktades det om att paret skulle ha gift sig. Det var under midsommarhelgen som flera av Hanna och Erics vänner började hinta om bröllopslyckan på Instagram.

”Det var Buster min kille som tyckte det såg ut som bröllopsbilder”, skrev hon och berättade att det var det som drog igång skämtet och skapade förvirring bland följarna.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons