LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Schönberg visar upp lyckan med Eric Saade – stora dagen

06 sep, 2023 
Eric och Hanna
Hanna Schöberg och Eric Saade är kära och lyckliga.
Nu visar de upp sin stora lycka och gratulationerna fullkomligt väller in efter Hannas nya bild.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicole Falciani avslöjar Eric Saades reaktion på gravidlyckanBrand logo
Nicole Falciani avslöjar Eric Saades reaktion på gravidlyckan

Det var under ett poolparty 2020 som Eric Saade, 32, träffade influencern Hanna Schönberg, 24. Kärlek uppstod och paret har sedan dess kilat stadigt.

På sociala medier får följarna ta del av deras glamorösa livsstil som består av lyxiga resor och presenter.

Gratulationerna väller in efter Hanna Schönbergs nya bild med Eric Saade

I ett nytt inlägg som Hanna delat är det just en hel del presenter som visas upp, detta då hon precis fyllt 25 år. På bilderna syns Hanna gråtandes av lycka efter att fått en present av kärleken Eric. Gratulationerna fullkomligt väller in i kommentarsfältet.

Det verkar som att Hanna och Eric passade på att fira födelsedagen i den franska staden Bordeaux, där de även tillbringat flertal dagar på senaste.

Annons

Sanningen om bröllopsryktena mellan Eric Saade och flickvännen Hanna

Tidigare i somras ryktades det om att Hanna och Eric skulle ha gift sig. Närmare bestämt var det under midsommarhelgen som flera av Hanna och Erics vänner började hinta om bröllopslyckan på Instagram.

”Det var Buster min kille som tyckte det såg ut som bröllopsbilder”, skrev hon och berättade att det var det som drog igång skämtet och skapade förvirring bland följarna.

Om Hanna och Eric väljer att gifta sig längre fram återstår att se. Eric var tidigare förlovad med influencern och programledaren Nicole Falciani, 26, men valde då att bryta förlovningen bara veckor innan bröllopet.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons