LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Eric Saades glädjande vändning efter tuffa uppbrottet

14 jun, 2020 
Nicole Falciani och Eric Saade
Nicole Falciani och Eric Saade gjorde nyligen slut.
Artisten har varit öppen med att han inte mådde bra under den sista tiden i relationen – men nu verkar det ha vänt för honom.
Annons
Eric Saades låt ”Nån som du” – om uppbrottet från Nicole FalcianiBrand logo
Eric Saades låt ”Nån som du” – om uppbrottet från Nicole Falciani

I maj skulle Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 29, gifta sig efter fem år tillsammans. Men strax innan det stundande bröllopet avslöjade Nicole att de istället väljer att gå skilda vägar. Till en början var de båda förtegna om orsaken till uppbrottet men de senaste veckorna har både Eric och Nicole berättat öppet om sina tankar och känslor kring den numera avslutade relationen.

”Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig”, skrev Eric Saade i ett inlägg på Instagram.

Det var alltså Eric som valde att bryta förlovningen och det är tydligt att beslutet har tagit extremt hårt på ex-flickvännen Nicole, som har svårt att hantera sorgen.

”Hur kan jag låtsas som ingenting när hela min värld raserat”, har hon skrivit på sin blogg.

Uppbrottet från Nicole Falciani

I en intervju med Expressen förklarade Eric tidigare i veckan varför han bestämde sig för att avsluta förhållandet med Nicole.

Annons

– För mig är det mest så att mår man inte bra så ska man inte vara envis om att vara kvar alltför länge tycker jag. Jag har vänt och vridit på varenda sten ska man veta, jag värderar familj väldigt högt, sa han och fortsatte sedan:

– Det viktiga är att må bra helt enkelt.

Eric Saade har med andra ord en väldigt tuff tid bakom sig – men nu verkar det ha vänt.

Eric Saades nya glädjebesked

I samma veva som nyheten om uppbrottet blev känd har Eric släppt ett nytt album. Låten Nån som du, som finns med på detta, handlar om den sista tiden i relationen.

Att släppa ny musik och samtidigt genomgå en stor livsförändring har inte varit enkelt, men efter att albumet kom ut tidigare i veckan mår Eric bättre, vilket han berättar i ett inlägg på Instagram.

”Känns som att jag inte sovit på 2 månader.. Men inatt sov jag som ett barn. Tack för all fin respons”, skriver han intill en bild på sig själv.

I kommentarsfältet är det tydligt att fansen älskar den nya musiken från Eric Saade.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Claudio Bresciani / TT

Annons