Eric Saades första ord om Hanna Schönberg efter romansryktena

Hanna Schönberg och Eric Saade.

Instagram, TT
Sedan i somras har det spekulerats kring Eric Saades och Hanna Schönbergs relation.
Nu verkar det mer eller mindre stå klart att de är ett par.

I mitten av maj bekräftade Nicole Faliciani att hon och Eric Saade gått skilda vägar. De skedde bara veckor innan deras planerade bröllop som sköts upp på grund av coronapandemin.

Influencern har också sagt att det var Eric Saade som bröt förlovningen, och att uppbrottet tagit hårt på henne. Men sedan dess har hon hittat kärleken på nytt, i Adem Berisha.

Kärleksryktena

Eric Saade då? Jo, han verkar också ha gått vidare. Det är i alla fall så det har spekulerats de senaste månaderna. Under sommaren sågs han nämligen umgås en hel del med influencern Hanna Schönberg. Än så länge har ingen sagt eller skrivit rakt ut att de är ett par, men mycket tyder på att de har en förhållande.

Artisten lade nämligen ut en bild på Hanna Schönberg från en semester som de hade tillsammans. Och på Instagram story har han berättat om sin sommar.

”Jag har haft ett galet år hittills. Mitt liv var upp och ner under ett tag… men för att vara ärlig så har jag haft den bästa sommaren på många år”, skrev Eric på Instagram story.

Dessutom har de öppet kommenterat och gillat varandras inlägg på sociala medier och firat födelsedagar ihop.

Eric Saades första ord om Hanna Schönberg

För lite mer än en vecka sedan lade också Hanna Schönberg ut en bild på sin Instagram story där hon och Eric Saade står tillsammans. Han pussar henne på huvudet och av hennes inlägg från tidigare under dagen att döma hade den en mysig hemmakväll i tv-soffan.

”Vaknade tidigt, gjorde brunch till min familj och drog ut på en lång promenad i solen. Nu: Mysa i soffan med popcorn, glass (köpte min favorit Ben and Jerry's – Blondie brownie core, hehe) och film. En perfekt söndag”.

Nu har de delat med sig av mer, och visst verkar det som att de mer eller mindre bekräftar att de är ihop. I helgen lade Eric Saade nämligen ut en video på sin Instagram story från en middag på tu man hand med tända ljus och vin. Hanna Schönberg syns i klippet och artisten delar med sig av sina första ord om kärleken.

”Babe”, skriver han i storyn.

Kul för Eric Saade och Hanna Schönberg!

FOTO: Instagram, TT

LÄS ÄVEN: Hanna Schönbergs nya pussbild – efter romanryktena med Eric Saade

LÄS ÄVEN: Nicole Falcianis ånger om uppbrottet från Eric Saade

SENASTE NYTT!