LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Eric Saades flickvän Nicole Falciani om depressionen: "Just nu mår jag skit"

04 jun, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Eric Saades kärlek Nicole Falciani berättar nu att hon har allt man kan önska sig – men ändå saknar glädjen i livet.
Annons

I höstas stannade allting upp för artisten Eric Saade, 25. En hektisk turné fick livsgnistan att plötsligt försvinna.

– Jag kände hela 2015 att jag var förvirrad och inte visste vad jag ville. Jag tyckte inte att det var kul efter förra sommaren, berättar han för Expressen.

Eric Saade hittar stöd hos flickvännen.

Det var så illa att musikskapandet blev lidande och istället för att släppa det färdiginspelade albumet, hamnade det i soporna. Eriks starkaste stöd under denna period var kärleken Nicole Falciani, 19.

Det är tack vare henne som han nu är tillbaka med singeln “Wide awake” där han sjunger om den tuffa tiden.

– Privatlivet är bra. Jag tror det bidrar till musiken.

Eric Saade och Nicole Falciani på Elle-galan.

Men helt prima verkar det inte vara hos Eric och superbloggerskan Nicole hemma på Kungsholmen i Stockholm. På sin blogg berättar Nicole att hon sedan en tid tillbaka lider av depression och nu behandlas med medicin.

Annons

Jag har ett bra liv, bra vänner, bra familj, bra pojkvän, reser mycket och jag har ett roligt jobb. Det känns som att jag inte bör ha rätten att vara deprimerad. Men det spelar ingen roll i slutändan, vi blir deprimerade av olika anledningar men vi väljer inte det och det är extremt viktigt att prata om. Vi VÄLJER inte det här“, skriver hon och fortsätter:

Jag har börjat ta anti-depressiva och just nu mår jag skit, illamående, dåsig och väldigt trött (vanligt i början av kuren) därav dålig uppdatering. Jag tror och hoppas ni förstår. Dessutom ska jag även börja gå KBT. Förhoppningsvis börjar medicinen & kbt verka inom en månad, jag håller tummarna för det. Jag tycker det är jobbigt att kliva upp ur sängen, att gå på möten, att träffa vänner. Jag tycker ingenting är kul och jag tycker allting är jobbigt och påfrestande. Jag vill ha tillbaka gamla Nicole.”

Nu är det utan tvekan Erics tur att stötta flickvännen när hennes krafter tagit slut.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons