Eric Saades nya låt handlar om uppbrottet från Nicole Falciani

Eric Saades agerande efter uppbrottet från Nicole Falciani

Efter uppbrottet från Nicole Falciani har Eric Saade varit knäpptyst på sociala medier – till nu när artisten släpper en ny låt.
Låten heter Nån som du och handlar om just Nicole och att de gått skilda vägar.
Slå på ljud

Årskiftet mellan 2018 och 2019 blev en nyårsafton att minnas för Eric Saade, 29, och Nicole Falciani, 23. Artisten gick ned på knä och friade, och lyckligtvis svarade Nicole ja på frågan.

Efter det har det mesta i deras liv handlat om bröllopsplanering, möhippa och svensexa. Bröllopet var planerat att äga rum i maj i år, men blev först inställt på grund av coronaviruset. Men nu blir det inte av alls, istället gick de skilda vägar.

Eric Saade Nicole Falciani Elle-galan

FOTO: TT

Detta handlar låten Nån som du om

Albumet som Eric släpper under fredagen har artisten arbetat på i två år, men låten Nån som du skrevs för så kort tid som två veckor sedan.

När Aftonbladet träffar Eric Saade inför låtsläppet visar det sig att låten handlar om just uppbrottet från Nicole Falciani.

Handlar låten Nån som du om uppbrottet från Nicole?

– Det får man säga att den gör. Det blev en sista minuten-låt som jag tycker blev väldigt bra, av någon jävla anledning skriver man sina bästa låtar när man mår skit. Jag vet inte varför det är så, avslöjar Eric Saade för Aftonbladet.

Eric berättar då även att han skrev låten för ynka två veckor sedan och att det endast tog två timmar för den att bli klar.

Han fortsätter:

– Allting kom naturligt. Som sagt, av någon anledning kommer det naturligt när man går igenom saker. Det är väl den enda positiva sidan med allt det här, att man skriver bra låtar. ”Nån som du” är en positiv uppbrottslåt, kan man säga.

Nicole och Eric Saade

FOTO: Jessica Gow/TT

Eric Saades ursäkt i nya låten

I låten ställer Eric Saade frågan ”hur ska allt kunna bli normalt?” och fyller i med ”trodde alltid det skulle vara jag och du”.

”Vi gjorde livet så svårt, kanske var mitt fel, förlåt. Det var kaos men ändå värt varje tår”.

Eric menar också att han är väldigt glad över att han träffat ”nån som du”, eftersom han annars inte haft någon aning om vad kärlek innebär.

”Tänk om jag aldrig mött nån som du, hade jag aldrig vetat om hur kärlek känns så som nu”, sjunger Eric i låtens refräng.

Uppbrottet mellan Eric Saade och Nicole Falciani

Nicole har tidigare skrivit om att uppbrottet inte var något hon själv önskade.

För Eric dröjde det länge innan han uttalade sig om uppbrottet. Men när han väl valde att yttra sig beskrev han att han under en längre tid mått dåligt i sin och Nicoles relation, och att det helt enkelt inte alltid blir som man tänkt sig.

Efter uttalandet blev han aktiv igen på sociala medier och för två dagar sedan släppte Eric nyheten att han snart skulle släppa en ny låt. Låttiteln? Nån som du.

FOTO: TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!