LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Eric Saade och Nicole Falcianis bröllop stoppas

06 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Erik Saade och Nicole Falciani
Det var nu i maj som Erik Saade skulle sagt ja till sin Nicole Falciani.
Men något bröllop blir inte av.
– Vi kan inte göra det, säger Erik Saade i en intervju med P4 Extra.
Annons
Eric Saade om bröllopsplanerna: ”Hon tar hand om allt”Brand logo
Eric Saade om bröllopsplanerna: ”Hon tar hand om allt”

Det var på nyårsafton 2018 som artisten Eric Saade, 29, gick ner på knä för att fråga influencern Nicole Falciani, 23, om hon ville gifta sig med honom. Sedan dess har bröllopsplanerna varit i full gång och snart avslöjade Nicole i ett inlägg på Instagram att paret varit och valt ut vigselringar inför bröllopet i Italien.

Två veckor sen valde jag och Eric ut våra vigselringar. Och den här veckan får vi äntligen hämta ut dom! Nu börjar det verkligen kännas på riktigt!”, skrev hon till bilden på Instagram.

Ceremonin skulle ha hållits i maj i år men efter coronavirusets förödande konsekvenser för Italien och resten av världen började oroliga följare fråga Nicole om hon verkligen trodde att bröllopet kommer att bli av.

– Det är helt orimligt att Italien skulle ha karantän i tre månader till. Jag tror inte att det finns på världskartan att det kommer att vara såhär utbrett om tre månader, svarade Nicole sina följare i en story på Instagram och fortsatte:

Annons

– Så därför känner jag mig ganska lugn så länge, när det gäller vårat bröllop. Om Italien sitter i karantän fortfarande om tre månader så har vi väldigt mycket större problem än mitt och Erics bröllop.

Rädslan inför bröllopet

Men lite orolig var Nicole ändå som bad sina följare sluta med sina frågor.

– Som att vi inte redan tänker på det här själva, vi behöver inte att folk vi inte ens känner ska hetsa och fråga, röt hon ifrån till sina följare och i ett blogginlägg skriver Nicole:

Med handen på hjärtat hade jag dock blivit otroligt ledsen om vårt bröllop blir inställt, men det finns tyvärr inget vi kan göra åt det. Det är som det är”.

Nu bekräftar Erik Saade i en intervju med P4 Extra att det inte blir något bröllop.

– Nej men vi kör ändå, svarar han först skämtsamt när han får frågan kring ceremonins vara eller icke vara och fortsätter:

– Nej jag skämtar bara. Vi kan ju så klart inte göra det.

Annons

“Ingen kan styra över det här”

Men att det stundande bröllopet skjuts upp betyder inte att det inte kommer att bli av. Så snart coronakrisen är över hoppas Erik på kunna kalla Nicole för sin maka.

– Vi jobbar på ett nytt datum, säger han i intervjun och påpekar att det viktigaste faktiskt inte är när utan att det blir av.

– Jag tycker liksom att ingen kan styra över det här. Världen ser ut som den gör. Och vi ska ju trots allt gifta oss. Håller man den tanken så känns det ganska positivt ändå.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons