"Ensam mamma"-My visar upp magen efter bukplastiken – hyllas på bloggen

My Martens bukplastikoperation har väckt starka reaktioner. Ny hyllas "Ensam mamma"-profilen för sina oretuscherade bikinibilder på bloggen.

För ett halvår sedan beslöt sig My Martens, 26, från “Ensam mamma söker” för att göra något åt sin rynkiga och hängiga mage. Efter graviditeten med sonen Ludvig, 3, vägde hon omkring 100 kilo och magmusklerna hade spruckit. När hon gått ner till normalvikt igen hade magen fortfarande stora bristningar och slapp hud. Tidigare i år genomgick hon därför en uppmärksammad bukplastikoperation.

My Martens hyllas nu på bloggen för sina nytagna bikinibilder.

– Många förknippar skönhetsoperationer med ytlighet, typ stora läppar, men det behöver inte alltid vara det. Det tog ganska lång tid innan jag vågade klicka på “publicera” i början, men det är skönt nu, säger hon till Expressen.

my-martens-mage-efter2

My Martens hyllas för sina bikinibilder. Foto: My Martens blogg

“Så ser den nu ut efter ett par månader utav rehab, fortfarande lite svullen vid ärret, Min övriga kropp är inte spraytanad utan solad, men jag kommer att skydda magen hela sommaren för ett bättre slutresultat!”

Bikinibilderna har väckt starka känslor och Mys mejlbox har översvämmats av tusentals mejl från kvinnor och män som beundrar hennes mod.

“Min bukplastik har många av er följt, inför, under och efter… Nu har jag precis plåtats i bikini… Det är någonting som jag känner mig GRYMT osäker i att göra…. MEN nu har Sarah & fantastiska fotografen Herman Caroan stöttat mig och hjälpt mig att ”våga” det”, skriver My Martens på bloggen.

my martens-mage-fore.jpg

Före bukplastikoperationen. Foto: My Martens blogg

Läs också: ”Ensam mamma”-My Martens har plastikopererat bort sina komplex

my-martens-operation

Efter bukplastikoperationen. Foto: My Martens blogg

my-martens-mage-efter

My Martens hyllas för sina bikinibilder. Foto: My Martens blogg

“Här ser ni den på en helt vanlig mamma och kvinna”, skriver “Ensam mamma”-My på bloggen.

Andra läser just nu:

Sveriges 8 snyggaste tjejer – här är sommarens hetaste kändisbrudar

10 fantastiska (och sjukt nasty) saker som pågår inuti dig just nu

Laila Bagges nya kille är yngre än bonussonen: ”Folk får tycka vad de vill”

SENASTE NYTT!