extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

En plats i solen-Jonnie Irwin om tunga kampen mot cancern: ”Brutal”

03 jun, 2023 
Förra året berättade En plats i solen-programledaren Jonnie Irwin att han drabbats av obotlig cancer.
Nu ger han en ny uppdatering om måendet och smärtorna han tampas med.
”Brutal”, beskriver tv-profilen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Gramers tips – så bevarar du en relation
Malin Gramers tips – så bevarar du en relation

En plats i solen och En plats på landet har sänts i flera år och är ett mycket uppskattat program i Sverige.

Jonnie Irwin, 49, en av programledarna för det folkkära programmet, berättade förra året att han drabbats av cancer. För tre år sedan bedömdes programledaren ha sex månader kvar i livet.

Jonnie Irwins nya ord om kampen mot cancern: ”Brutal”

Jonnie Irwin har motbevisat läkarna och kämpar fortfarande mot den obotliga cancerformen. Den har nu spridit sig från lungorna till hjärnan, skriver Expressen.

Tv-profilen får strålningar och starka mediciner som cellgifter. Han genomgår flera undersökningar för att se om det är möjligt att korrigera något i behandlingen. Detta med hopp om att kunna lindra smärtorna.

Enligt Daily Mail beskriver Jonnie sin senaste vecka som ”Brutal”.

Jonnie Irwin i november 2022

Sorgen över En plats i solen: ”Gjorde mig förkrossad”

Strax efter hans diagnos fick han sluta som programledare för En plats i solen. Hans kontrakt förlängdes inte – något som gjorde honom förkrossad.

Annons

– När jag berättade för En plats i solen om min diagnos betalade de mig för resten av säsongen, men mitt kontrakt förnyades inte. De ville inte fortsätta, har han tidigare berättat för sajten The Sun.

– Den gjorde ont och det gjorde mig förkrossad. Jag kände mig djupt sviken, säger trebarnspappan Irwin som menar att han inte förväntat sig att ”bli ersatt efter två veckor” efter 18 år på jobbet.

FOTO: Ken McKay/ITV/Shutterstock

Annons