LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Emma Krokdals bröllopsbesked med Dolph Lundgren – efter tunga sjukdomsbeskedet

06 jul, 2023 
Frida Eklöf
Emma Krokdal och Dolph Lundgren
Det var i maj som filmstjärnan Dolph Lundgren berättade att han drabbats av lungcancer.
Nu ger hans fästmö Emma Krokdal svar på tal när hon och Dolph ska gifta sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här Dolph Lundgrens hyllning till 37 år yngre flickvännenBrand logo
Här Dolph Lundgrens hyllning till 37 år yngre flickvännen

Det var i början av maj tidigare i år som filmstjärnan Dolph Lundgren, 65, bekräftade att han i åtta år har kämpat mot lungcancer. Den första diagnosen fick han 2015 men den kom tillbaka igen 2020.

– Han sa att jag borde ta en paus och tillbringa tid med familjen. Han sa att jag nog hade två tre år kvar att leva, men jag hörde i hans röst att han trodde att det var kortare än så, säger Dolph i intervjun med Graham Bensinger.

Fästmön Emma Krokdals bröllopsbesked med Dolph Lundgren

Dolph bor idag i Los Angeles med fästmön Emma Krokdal, 26, som han träffade på gymmet och det sa direkt klick mellan paret.

Det var under coronapandemin 2020 som Dolph friade till flickvännen när de var på besök i Stockholm. Men efter frieriet lade paret bröllopsplanerna på is och ville vänta tills efter pandemin var över.

Annons

Nu har det gått några år och än så länge har inte Dolph och Emma gift sig. Men nu kommer Emma med ett bröllopsbesked på sin Instagram där hon har haft en frågestund och fått frågan när hon ska gifta sig.

”Kanske snart”, svarar Emma följaren på sin Instagram-story.

Emma Krokdal ger svar på när hon och Dolph ska gifta sig.

Om ett datum är satt eller inte avslöjar hon inte, men det verkar som att kärleksparet planerar ett bröllop!

Dolph Lundgrens ärliga ord om otroheten mot ex-frun Anette Qviberg

Innan Dolph träffade Emma var han gift med ex-frun Anette Qviberg, 57, som han har döttrarna Ida Lundgren, 27, och Greta Lundgren, 21, med.

Annons

– Ju mer jag var otrogen mot min fru, desto mer av mina pengar spenderade hon, säger Dolph Lundgren till Graham Bensinger och fortsätter:

– Hon ville inte följa med på inspelningar eller liknande, hon visste nog att jag hade affärer. Men jag tror inte hon brydde sig så länge jag betalade räkningarna eller om jag köpte en Ferrari till henne, eller vad jag nu köpte, säger Dolph.

FOTO: ROLO GICA, AST/BACKGRID US/TT, INSTAGRAM

Annons