LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dolph Lundgren bekräftar otroheten – ekonomiska krisen efter sveket

14 maj, 2023 
Frida Eklöf
Nyligen bekräftade Dolph Lundgren att han har drabbats av lungcancer.
Nu berättar han om otroheterna och den ekonomiska krisen han har genomgått de senaste åren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dolph Lundgrens och Emma Krokdals kärlekssagaBrand logo
Dolph Lundgrens och Emma Krokdals kärlekssaga

Under dessa åtta år som han har kämpat mot cancern har han tvingats operera bort sex stycken tumörer och läkaren som han har varit i kontakt med har gett honom två till tre år kvar att leva.

Dolph Lundgren om otroheten och den ekonomiska krisen

I en intervju med Graham Bensinger bekräftar Dolph Lundgren nu att han var otrogen mot sin ex-fru Anette Qviberg, 57, som han även har två barn tillsammans med.

– Ju mer jag var otrogen mot min fru, desto mer av mina pengar spenderade hon, säger Dolph Lundgren till Graham Bensinger och fortsätter:

– Hon ville inte följa med på inspelningar eller liknande, hon visste nog att jag hade affärer. Men jag tror inte hon brydde sig så länge jag betalade räkningarna eller om jag köpte en Ferrari till henne, eller vad jag nu köpte, säger Dolph.

Annons

Det verkar även som att ex-frun Anette var duktig på att använda Dolphs kreditkort. Till följd av att han var otrogen mot henne hamnade han därefter i en ekonomisk kris och tvingades att tänka över sina val.

Ett tag träffade han nästan bara barnen Ida Lundgren, 27, och Greta Lundgren, 21, när familjen var på semester. Anledningen till varför han var så pass frånvarande var för att han behövde jobba intensivt under flera perioder så att familjen kunde ha råd med att betala räkningarna.

– Till slut sa jag att jag behövde flytta tillbaka till Los Angeles och sälja huset för att kunna tjäna pengar på den affären. När finanskrisen tog slut 2010 skilde vi oss och jag flyttade tillbaka till LA, säger Dolph och fortsätter:

– Men det tog mig sju åtta år att ta mig ut ur det med tanke på skilsmässan och alla betalningar jag hade, säger han.

FOTO: TT

Annons