LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Emma Igelströms stora familjelycka – efter svåra tiden

21 nov, 2023 
emma med kärlek
Vindarna verkar ha vänt!
Nu berättar Emma Igelström om något glatt – efter den tuffa tiden.
”Har fått nypa mig i armen”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här överraskas Pernilla av Christian med en sexpresent: ”Jag blir sugen”Brand logo
Här överraskas Pernilla av Christian med en sexpresent: ”Jag blir sugen”

"I dag börjar vårt nya liv. Eller inte nytt liv men en tid framåt så kommer vårt vara annorlunda. Skrämmande men också spännande", skrev hon på Instagram då.

Men flytten verkar inte bara ha varit rolig. För några veckor sedan så skrev hon ett långt inlägg om att hon haft det tufft på flera olika sätt den senaste tiden.

”Sista tiden har minst sagt varit utmanande.På så många plan.Jag visste att det inte skulle lätt. Men att det skulle bli så utmanande hade jag aldrig drömt om.Jag va så nära, så nära att ge upp. Att åka hem till tryggheten. Jag är egentligen inte rädd att ge upp. Att ge upp eller inte klara en uppgift är inget misslyckande, bara en lärdom.”

Annons

Hon skrev vidare:

”Jag valde att testa en annan väg. Jag ställde mig upp, jag lade kulturkrockarna åt sidan och sade exakt vad jag tyckte. Jag stod upp för mina åsikter och mig själv.När jag gick ut från det rummet så kände jag mig stark för första gången på länge.Jag hade underskattat både mig själv men också andra.Att ge upp är längre inte ett alternativ. Min familj har utökats till att ha en arbetsfamilj. Det visade det mötet mig”.

Visar upp lyckan – glädjebeskedet efter tuffa tiden


Med andra ord verkar flytten ha inneburit många svåra motgångar, då hon menade på att hon var nära på att flytta tillbaka till Sverige igen. Men nu ser det ut som att Emma mår bättre i sitt nya hemland – i alla fall genom vad hon visar på Instagram! Stolt visar hon upp sitt nya jobb, på en simskola:

Annons

”Har fått nypa mig i armen många gånger senaste veckan. Fått vara med om saker och möten jag aldrig trodde jag skulle uppleva, beslut har tagits som jag aldrig trodde jag skulle få vara en del av. Har varit både läskigt, utmanande och roligt.Fick dock avsluta arbetsveckan där jag är helt trygg. Vid i en bassäng i en akademi som just nu har en lång väntelista för att lära sig simma. Dags att öka takten...”, skriver Emma.

Bland kommentarerna är det en följare som frågar: ”Hur är det att leva som kvinna i Rijadh idag? Min mamma bodde där på 80-talet”, varpå Emma svarar:

”Nu vet jag inte riktigt hur det var då, men jag har hört vilken skillnad det är från bara 5-10 år sedan.Jag känner ingen direkt skillnad men saknar skog, hav och att kunna gå eller cykla överallt. Men det är ju samma för både män och kvinnor”.

Annons