Artikeln innehåller reklamlänkar

Emma Hellströms nya besked om Farmen – efter Paradise hotel

Emma Hellströms nya besked om Farmen

Emma Hellström är aktuell i den nya säsongen av Paradise hotel på TV3. Nu berättar Emma att hon är sugen på att ställa upp i ännu en dokusåpa.

Emma Hellström, 25, medverkade i Paradise hotel 2017 och är nu, två år senare, aktuell i ytterligare en säsong. Målet med hennes medverkan i den nya säsongen var att inte få känslor för någon utan bara ha roligt.

– Förra gången jag var med i PH blev det inte alls som jag tänkt mig. Den här gången ska jag inte få känslor för någon, jag ska inte bli kär. Jag ska bara gå in och ha kul och vara mig själv, sa Emma till Hänt tidigare i år.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Trots detta har det gått romansrykten mellan henne och Marcus ”Mcuz” Johansson, efter att det uppstått kemi mellan dem i programmet.

Marcus har tidigare varit med i dokusåpan Love island, ett program där syftet är att träffa en partner. Relationen mellan Emma och Marcus har fått fansen att börja spekulera om vad statusen egentligen är mellan dem. Emma Hellström har gått ut med att de bara är vänner.

Jag och Marcus är bara vänner. INGET annat”, skrev hon som svar under en frågestund hon hade på Instagram story för ett par veckor sedan.

”Har faktiskt varit sugen på att söka”

Nu har Emma Hellström haft ytterligare en frågestund på sin Instagram där hon avslöjar att hon är sugen på att ställa upp i ett annat realityprogram.

”Hade du velat söka till något annat TV-program?”, frågar en följare.

Emma svarade då:

”Har faktiskt varit sugen på att söka till Farmen”.

Farmen är en svensk dokusåpa där ett antal deltagare placeras på en bondgård där de ska bo och leva som bönderna gjorde på slutet av 1800-talet. Det innebär att gården saknar både elektricitet och rinnande vatten.

Just nu sänds Farmen VIP på TV4, som är en kändisversion av Farmen, där bland andra Sigrid Bernsson, Vlad Reiser och Saga Scott medverkar.

LÄS MER:Emma Hellströms ilska efter frågan i Studio Paradise: ”Oskönt”

LÄS MER: Emma Hellströms tårar efter sveket i Paradise hotel: ”Jobbigt”

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!