Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Emma Hellströms nya besked om Farmen – efter Paradise hotel

18 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Emma Hellströms nya besked om Farmen
Emma Hellström är aktuell i den nya säsongen av Paradise hotel på TV3. Nu berättar Emma att hon är sugen på att ställa upp i ännu en dokusåpa.
Annons

Emma Hellström, 25, medverkade i Paradise hotel 2017 och är nu, två år senare, aktuell i ytterligare en säsong. Målet med hennes medverkan i den nya säsongen var att inte få känslor för någon utan bara ha roligt.

– Förra gången jag var med i PH blev det inte alls som jag tänkt mig. Den här gången ska jag inte få känslor för någon, jag ska inte bli kär. Jag ska bara gå in och ha kul och vara mig själv, sa Emma till Hänt tidigare i år.

Trots detta har det gått romansrykten mellan henne och Marcus ”Mcuz” Johansson, efter att det uppstått kemi mellan dem i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Marcus har tidigare varit med i dokusåpan Love island, ett program där syftet är att träffa en partner. Relationen mellan Emma och Marcus har fått fansen att börja spekulera om vad statusen egentligen är mellan dem. Emma Hellström har gått ut med att de bara är vänner.

Annons

Jag och Marcus är bara vänner. INGET annat”, skrev hon som svar under en frågestund hon hade på Instagram story för ett par veckor sedan.

”Har faktiskt varit sugen på att söka”

Nu har Emma Hellström haft ytterligare en frågestund på sin Instagram där hon avslöjar att hon är sugen på att ställa upp i ett annat realityprogram.

”Hade du velat söka till något annat TV-program?”, frågar en följare.

Emma svarade då:

”Har faktiskt varit sugen på att söka till Farmen”.

Farmen är en svensk dokusåpa där ett antal deltagare placeras på en bondgård där de ska bo och leva som bönderna gjorde på slutet av 1800-talet. Det innebär att gården saknar både elektricitet och rinnande vatten.

Just nu sänds Farmen VIP på TV4, som är en kändisversion av Farmen, där bland andra Sigrid Bernsson, Vlad Reiser och Saga Scott medverkar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons