Artikeln innehåller reklamlänkar

Emma Hellströms tårar efter sveket i Paradise hotel: ”Jobbigt”

Emma Hellström i tårar efter sveket från Erica Lindberg och Marcus Johansson i Paradise Hotel.

I kvällens avsnitt av Paradise hotel på TV3 känner sig Emma Hellström sviken av Erica Lindberg.

Vårens säsong av Paradise hotel på TV3 är i full gång och tittarna får se både nya ansikten men också gamla veteraner.

Bland veteranerna finns bland annat Haidar Juma, 27, och Emma Hellström, 25, som båda var med i Paradise hotel 2017 och denna säsong står de som par i dokusåpan.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Emma har fram tills denna vecka kommit nära flera av de andra deltagarna i programmet, bland andra Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, och Erica Lindberg, 22, som står med varandra som par. Men händelserna i kvällens program kan ha skapat en förändring i pakterna som bildats.

Emma Hellströms tårar efter händelsen i Paradise hotel

I kvällens avsnitt är det fest och när den lider mot sitt slut har Erica lovat Emma att de ska sova tillsammans.

– Jag sa till Erica och Marcus att jag jättegärna ville sova med Erica, för jag kände att jag behövde en tjejkompis och bara prata ut. Då var det sagt att jag skulle sova med Erica och Marcus skulle sova med Haidar, förklarar Emma.

Men det går inte alls som planerat. När Marcus och Erica går in i sovrummet så låser Marcus dörren efter dem trots Ericas protester. Emma hamnar i sin tur vid poolen ensam där hon börjar gråta, varpå en av de andra deltagarna, Gabriella Andersson, 24, kommer fram och tröstar henne.

– Jag tycker inte det känns bra att sova med Haidar för han har varit väldigt så här, ja men lite så velat mysa typ. Jag har försökt att förklara att vi bara är vänner och ändå har jag känt att han inte har förstått poängen och han tänker sig inte så mycket för, förklarar Emma och fortsätter:

– Det finns ingen attraktion där för fem öre från min sida och jag vill inte heller bara så här, verkligen bara, alltså det är absolut inget så här, för jag vill heller inte vara oskön så det är svårt att säga det på ett schyst sätt liksom.

Dagen efter försöker Marcus be om ursäkt för hur det blev och menar att han ångrar sig jättemycket.

– Men jag tyckte bara det blev så här när jag verkligen förklarade för er hur jag mår och jag sa att jag vill inte ens gå in på mitt rum. Då blir jag så här, jag fattar att ni jättegärna vill sova med varandra men då är det ju bättre att ni säger det, så att jag kan prata med någon annan som jag kan sova med istället, säger Emma till Marcus som undrar om de kan gå vidare:

– Men vi droppar det nu va? Jag ber i alla fall om ursäkt.

Söker tröst hos Paradise hotel-profilen Paow

Emma säger att det är lugnt och går sedan iväg, trots att Marcus säger att han gärna skulle vilja prata med henne mer.

”Hon hade inte blivit lovad men jag ångrar att jag låste dörren såklart. Självfallet skulle hon fått sova med oss så ångrar mig i efterhand, det var egoistiskt tänkt”, skriver Marcus i ett meddelandet till Hänt.

Emma går senare och anförtror sig hos Paulina ”Paow” Danielsson, 25, istället.

– Då satt vi och pratade typ och då sa jag att vi måste kunna prata med varandra och då sa jag att jag har varit lite låg och att det var jobbigt när jag kom in här för att jag inte kände att jag klickade med någon kille och jag kände mig lite utanför typ i början. Så jag tyckte det var lite jobbigt typ, men så sa jag till henne, kan inte vi sova ikväll för jag känner att jag behöver lite tjejsnack…, säger Emma till Paow men tystnar när Erica kommer.

– Jag tror inte att Erica riktigt förstår hur det funkar här inne. Jag tycker att hon borde komma till mig faktiskt. De personerna som kanske inte var de som skulle trösta mig när jag är ledsen var faktiskt de som kom fram igår, säger Emma om sveket.

Hänt har försökt nå Erica Lindberg.

Paradise hotel sänds måndagar-onsdagar på Viafree, TV3 och Viaplay.

LÄS MER: Paradise Hotel-profilen Haidar om känslorna för Emma: ”Jättefin tjej”

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

FOTO: TV3

Senaste nytt