LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Emilio Ingrossos sorg efter pappans bortgång – rörande orden till mamman

14 apr, 2024 
Emilio Ingrosso förlorade sin pappa i november 2023. Nu fyller hans mamma 80 år, något som rör upp känslor. I ett fint och rörande inlägg berättar han om sorgen och saknaden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här minglar Pernillas familj och vänner på premiären av Happy EndingBrand logo
Här minglar Pernillas familj och vänner på premiären av Happy Ending

Det var i november 2023 som Emilio Ingrossos, 58, pappa Carmine Salvatore Ingrosso efter en tids sjukdom somnade in. Dödsfallet tog hårt på familjen och bland andra dottern Bianca Ingrosso delade med sig av sin sorg på Instagram.

Nu, några månader efter händelsen, fyller Emilios mamma 80 år.

Emilio Ingrossos mamma fyller 80 år

På sin Instagram delar Emilio en bild där han och hans mamma sitter på en restaurang tillsammans. Till inlägget skriver han:

Annons

”Idag fyller du 80 år kära mamma!!! Du har alltid varit en envis och stark kvinna med ett stort hjärta, en stark stöttepelare i våra liv! Du har alltid trott på oss och låtit oss följa våra drömmar & visioner!”, skriver han och fortsätter:

”Minns när du köpte vår första piano och ville att någon i familjen skulle lära sig att spela! Jag bestämde mig ifrån första pianolektionen att detta är det jag vill göra.. musiken har alltid varit ett centrum i vår familj!”

Emilio berättar att han tillägnade sin första komponerade låt till sin mamma, som heter Una Donna.

Annons

Emilio Ingrossos känslosamma ord om pappans bortgång

På den stora dagen önskar Emilio att hans pappa hade kunnat vara närvarande.

”Önskar ifrån botten av mitt hjärta att pappa kunde vara med och fira av dig på din fina dag. Men jag vet att han tänker på dig och finns runtomkring oss speciellt idag! Älskar dig och önskar att du får en fantastiskt fin dag som du är värd!!!”, skriver han.

FOTO: Instagram / SPORRONG OLLE

Annons