LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso om gripande sorgen: ”Vi värmde dig in i ditt sista andetag”

26 nov, 2023 
Bianca Ingrossos farfar Carmine Salvatore Ingrosso har gått bort.
På Instagram delar hon med sig av sin sorg och sitt sista farväl.
”Tack för det här livet”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sigBrand logo
Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sig

Bianca Ingrossos, 28, farfar Carmine Salvatore Ingrosso har somnat in. Hela familjen var samlade för att ta farväl och Carmines favoritmusik spelades på hög volym.

Bianca Ingrossos hjärtskärande ord om sin farfars bortgång: ”Tack för det här livet”

På Instagram uttrycker Bianca sin sorg och tar farväl en sista gång.

”Du höll ut och kämpade in i det sista. Tillslut stod vi alla där. Precis som du önskade i många år. Ett rum med dina barn, barnbarn och syskon alla samlade med din favoritmusik på hög volym med Ennio och Zimmer på.”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Vi värmde dig in i ditt sista andetag farfar. Jag höll din hand så tryggt jag kunde. Det rummet. Något så sorgset men fullt av allas vackra minnen samlade tillsammans i en lång tystnad av tunga andetag. Att se sin far gå sönder i famnen på sina barn...”

”Du var glädje, hopp och värme. Tack för det här livet. Du finns med mig föreviga. Vila nu i frid. Vi lovar att fullfölja dina drömmar vidare. Älskade Nonno.”

Åsa Ingrossos ord om Emilios pappas bortgång

Även Åsa Ingrosso, Emilios fru och Biancas bonusmamma, har delat med sig av sorgen på Instagram.

Annons

”Igår strax efter kl 20 tog Emilios pappa Carmine sitt sista andetag efter en lång tids sjukdom. Vaket och uppslutningen i familjen har varit total.”, skriver hon och fortsätter:

”I torsdags var han glad, han skämtade och var så pigg att alla nog kände lite hopp om att han kanske skulle hämta sig igen. Han berättade stolt att han skulle köpa ny TV när han kom hem.”

Till sist tar hon farväl.

”Vi är evigt tacksamma för tiden vi fick tillsammans. Vi älskar dig och kommer att sakna dig för alltid. Vila i frid Carmine Salvatore Ingrosso.”

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons