LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Emilio Ingrossos nya bild på Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown

22 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Emilio Ingrosso, Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown ska bli föräldrar för första gången.
Nu visar pappa Emilio Ingrosso upp glädjen med de blivande föräldrarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Det var tidigare i våras som vi möttes av det glädjande beskedet att Oliver Ingrosso, 33, och flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, väntar barn tillsammans.

Eftersom Oliver är relativt anonym med sitt privatliv jämfört med hans familj, slog barnbeskedet ner som en bomb. Det var när han gästade bästa vännen Melina Criborns podcast, Inga beiga morsor, som han berättade att han inte bara har flickvän sedan en tid tillbaka, men även att de ska bli föräldrar.

– Jag tror att jag är relativt lugn. Jag vet inte om det har slagit in ännu, ordentligt, sa Oliver i podcasten och fortsatte:

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, säger han.

Annons

Familjen Wahlgren/Ingrossos reaktion på Olivers bebislycka

Hela familjen Wahlgren/Ingrosso är givetvis överlyckliga över tillskottet i familjen och allihopa har uttryckt sin glädje och förväntan över det nya kapitlet i livet.

Något som lillasyster Bianca Ingrosso, 28, tidigare berättat för Hänt.

”Vi alla är helt överlyckliga att få en liten bebis till familjen och Oliver och hans sambo kommer bli världens bästa föräldrar ”, skrev Bianca i ett privat meddelande till Hänt.

– Det är helt otroligt. Man trodde nästan aldrig att den här dagen skulle komma. Men jag ser mest fram emot att få se mamma som farmor. En nonna. Det där barnet kommer bli så bortskämt.

Även pappa Emilio Ingrosso har berättat hur det känns att för första gången bli farfar. I ett meddelande till Hänt delar han med sig av glädjen.

Annons

"Det är fantastiskt att Oliver ska bli pappa!!!", skriver Emilio och fortsätter:

"Jag älskar ju barn så det blir en helt ny erfarenhet i livet! Det sägs ju att barnbarn är livets efterrätt! Efterrätt gillar vi ju alla!!!"

Emilio Ingrosso visar upp glädjen med Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown

Emilio bor sedan ett antal år tillbaka på den spanska ön Mallorca, tillsammans med hustrun Åsa Ingrosso. Något som gör att han inte träffar sina barn så ofta. Som tur är åker han ofta till Sverige tillsammans med Åsa, dels för att de driver restauranger där, men givetvis även för att träffa alla barn.

I skrivande stund befinner sig Emilio och Åsa i Stockholm och passar på att träffa de blivande föräldrarna Oliver och Zoe på en middag.

På Instagram delar Emilio med sig av en bild på paret från middagen på Olivers egna restaurang Olli.

"Vackraste paret!!!", skriver han följt av flera röda hjärtan.

FOTO: Cornelia Nordström / Expressen / TT, Charles Hammarsten/TT

Annons