ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Emil Forsberg avslöjar babylyckan med sin målgest: ”Vi ses i...”

02 feb, 2023 
Sarah Rätzer
Emil Forsberg när han gör sin målgest och till höger tillsammans med frun Shanga Hussain.
Fotbollspelaren Emil Forsberg avslöjade att han och frun Shanga Hussain ska få barn på ett udda sätt – efter att ha gjort mål i tyska cupen.
Nu strömmar grattishälsningarna in på Instagram från bland andra Maja Nilsson Lindelöf och John Guidetti.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vakten saboterar frieriet – puttar bort flickvännenBrand logo
Vakten saboterar frieriet – puttar bort flickvännen

Vissa lägger ut en bild eller en video i sociala medier och andra håller det mer hemligt. Men landslagsstjärnan Emil Forsberg, 31, valde att berätta att han och frun Shanga Hussain, 30, ska bli föräldrar igen på ett lite annorlunda sätt.

Emil Forsberg håller om sin fru Shanga Hussain
Emil Forsberg med frun Shanga Hussain.

Udda målgesten inför alla

Det var efter att ha gjort mål för sitt klubblag RB Leipzig i åttondelsfinalen i tyska cupen som mittfältaren gjorde en lite udda målgest. Han stoppade in bollen under tröjan och stoppade tummen i munnen som en bebis.

Annons

Det visar sig nämligen att paret som har varit gifta sedan 2016, väntar sitt andra barn ihop. 2018 fick de dottern Florence och nu väntar de en till dotter ihop.

Emil Forsberg vinkar på en fotbollsplan tillsammans med dottern Florence
Emil Forsberg tillsammans med fyraåriga dottern Florence.

Grattishälsningar strömmar in

Efter matchen la Forsberg upp en bild på Instagram där målgesten fick sin förklaring. Till bilden skriver han ”Vi ses i juni tjejen”.

Nu strömmar grattishälsningarna in på Forsbergs Instagram, bland annat från influencern Maja Nilsson Lindelöf och är gift med fotbollspelaren Victor Nilsson Lindelöf som skriver ”Men så mysigt! Grattis”. Även fotbollspelarna Elin Rubensson, John Guidetti och Mikael Lustig har skickat grattishälsningar till tillskottet i familjen.

FOTO: IMAGO/Sven Sonntag/ Instagram

Annons