BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

IFK Göteborg tvingas nödlanda med planet: ”Ovanlig situation”

02 feb, 2023 
IFK Göteborg tvingas nödlanda med planet:
Det blev en dramatiska start på IFK Göteborgs flygresa mot lagets träningsläger i Spanien.
Flygplanet tvingades nämligen att nödlanda en kort stund efter att det lyft – på grund av packningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Janne Andersson om ölförbudet i QatarBrand logo
Janne Andersson om ölförbudet i Qatar

Det allsvenska fotbollslaget IFK Göteborg var under torsdagsförmiddagen på flygplatsen Landvetter för att bege sig mot Spanien och Torrivieja där laget ska ha sitt träningsläger.

Men det dröjde inte länge efter att planet lyft förrän problem uppstod. När laget befann sig i höjd med Skåne ropade piloten ut att de var tvungna att nödlanda i Köpenhamn.

För många bollar i luften

Ett 30-tal uppumpade bollar som laget tagit med sig riskerade nämligen att explodera i planet. Detta på grund av den höga höjden och det tryck som då uppstår.

– Det här är verkligen en ovanlig situation. Det har med fotbollslagets fotbollar att göra. Men vi måste helt enkelt landa i Köpenhamn, vi ber om ursäkt för förseningen, sa piloten i högtalarsystemet enligt GP.

FOTO: Tommy Pedersen/TT

Annons