TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Emilie Stordalens beslut i TV4:s Tilde – lögnen i direktsändning avslöjad

29 jul, 2022 
TILDE DE PAULA EBY
Under fredagen kom nyheten att Petter Stordalen ska bli morfar, dottern Emilie är nämligen gravid med sitt första barn. Men Emilie har hållit sin graviditet hemlig i några veckor...
Annons
Petter Stordalen om framtiden med flickvännen MärtaBrand logo
Petter Stordalen om framtiden med flickvännen Märta

Tilde de Paula Eby, 49, är högaktuell på TV4 med sin alldeles egna talkshow Tilde. Förra sommaren hade programmet premiär och det råder inga tvivel om att programmet var populärt. För nu är man igång med en ny säsong och även under våren har vi fått se talkshowen Tilde – men inomhus i en studio.

Nu under sommarsäsongen sänds programmet i vanlig ordning från Djurgården i Stockholm.

Även i år får Tilde besök av massa spännande gäster och några som varit på plats är Petter Stordalen, 59, och hans dotter Emilie Stordalen, 29.

Emilie Stordalen om att ha Petter som pappa

När Petter och Emilie gästade programmet fick vi en inblick i deras nära relation till varandra. Emilie går i sin pappas fotspår och har börjat ta över mer och mer av företagen.

Annons

De pratade också om föräldraskap. Petter har alltid haft många bollar i luften och kunde inte alltid vara närvarande när Emilie var liten.

– Folk brukar fråga mig om min pappa var borta mycket. Jag minns inte att han var borta så mycket som han var, men då har han ju ändå gjort något viktigt, sa Emilie i programmet och Petter fyllde i:

– Jag var på något sådant där skol-möte men jag var inte så populär för jag hade alltid väldigt bra lösningar på problem. Jag var praktisk.

Petter Stordalen ska bli morfar – hemligheten i direktsändning

Nu är det istället Emilie som ska bli förälder. På Instagram har hon nu avslöjat den glada nyheten.

”Sista kvällen på semestern, och sista sommaren Jens och jag har helt för oss själva.. Vi ska ha en bebis!”, skrev hon.

På bilden kan man se att Emilie är några veckor in i graviditeten, vilket betyder att hon var gravid redan när hon gästade talkshowen Tilde.

PETTER STORDALEN, EMILIE STORDALEN
Petter och Emilie i talkshowen Tilde.

FOTO: TV4

Annons