LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Emelie Åströms besked om relationen med Jimmy Olofsson

13 feb, 2020 
Emelie och Jimmy i Bonde söker fru
Emelie Åström och Jimmy Olofsson har varit ett par sedan Bonde söker fru 2019.
Nu berättar Emelie om framtidsplanerna ihop med pojkvännen.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Det var under inspelningen av Bonde söker fru 2019 som  Jimmy Olofsson, 37, och brevskrivaren Emelie Åström, 32, hittade kärleken i varandra. Sedan dess har paret tagit stora steg i relationen. Emelie har nämligen flyttat från Stockholm till Ankarvattnet där Jimmy har sin gård.

Men trots detta tillbringar paret mycket tid isär då Emelie fortfarande till stor del jobbar i Stockholm. Så fort de får tillfälle att åka till varandra gör de det. Förra veckan berättade Emelie att hon fått besök av Jimmy.

”Fick med mig Jimmy ner till Sthlm. Så nu ska vi tillbringa några dagar här tillsammans”, skrev hon i ett inlägg på Instagram då.

Då flyttar Emelie och Jimmy ihop

Under en frågestund på Instagram besvarar Emelie Åström följarnas frågor om relationen med Jimmy. En person undrar ifall hon bor tillsammans med pojkvännen idag.

”Jag bodde uppe hos Jimmy i stort sett hela hösten direkt efter Bonde söker fru – men hela flyttlasset har inte gått än men mycket utav mina saker är kvar där uppe”, skriver TV4-profilen.

Annons

Emelie avslöjar också att hon faktiskt ska flytta upp till Jimmy Olofsson igen i slutet av mars.

”Längtar!”, tillägger hon.

Ärliga orden om livsförändringen

En följare undrar hur ofta Jimmy och Emelie träffas med tanke på distansen som skiljer dem åt.

”Vi träffades här i Stockholm för en vecka sen. Nästa gång vi ses är när jag åker upp. Vi pratar flera gånger om dagen på telefonen så det känns som jag är med honom hela tiden ändå”, svarar hon.

Att flytta från Stockholm till Ankarvattnet kommer att innebära en rejäl omställning för Emelies del. Hon verkar dock vara väldigt exalterad inför förändringen.

”Jag har aldrig riktigt känt mig som hemma i Stockholm men det har gett mig en riktig skjuts i livet vilket jag är evigt tacksam gör! Men snart slipper jag köer, pendla och p-böter och kan börja bara eget bröd istället”, skriver Emelie Åström.

FOTO: TV4

Annons